Még csak 5 hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
sziasztok ! én vagyok akinek febr.1-én jött meg a menszije! multhét szerdán teszteltem mindkét teszt pozitiv lett! én persze pénteken rohantam a dokihoz de még csak azt látta hogy erősen meg van vastagodva a méhem jobb oldala mert v.szinüleg ott tapadt meg a bébi!most találtam a neten születési kalkulátort miszerint 5 hetes vsgyok és ezen a héten kell látszódnia a petezsáknak!akkor minden rendben van tul hamar mentem dokihoz???most a menszihez képest a 36.napon mentem a dokihoz az előző terhességemnél a 43.napon és akkor látszódott a petezsák!valószinüleg akkor nagyon korán mentem?bodog babavárást mindenkinek!!!2008. márc. 11. 08:31
1/5 anonim válasza:
Gratulálok!!! Neked is boldog babavárást! :))
19 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Biztos csak nagyon korán mentél, ne aggódj! Boldog babavárást!
3/5 anonim válasza:
szia! gratulákok a babóhoz.igen valószinű hogy korán menntél,én 7 hetesen mentem és akkor már láttuk és hallotuk a szivecskéjét.
4/5 anonim válasza:
Szia
Biztos,h nagyon koran mentel el,es ezert nem latszodott meg semmi.
En is 5 hetesen voltam eloszor,es a petezsakot latta az orvos.
Gratulalok a babahoz.
15 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!
2008. márc. 11. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!