14 hetesen füstölt lazacot lehet ennem? És surimit?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 12:12
1/4 anonim válasza:
hát ne. a füstölt dolgok csak pácoltak, tehát valamennyire nyersek is, és ezek a dolgok(még pl tükörtojás, lágy tojás, tatárbeefstek, félig sült húsok) a szalmonella miatt is veszélyesek
2/4 anonim válasza:
Így őszintén én mindent eszek.. Mind1 mi, csak sok legyen és szeressem:) De állítólag nem szabad félig nyers húsokat, stb. Mondjuk nekem azt mondta a védőnőm, hogy ha minőségi a sajt, a félnyers hús, nyugodtan...
21hkm.
3/4 anonim válasza:
Én a beafsteak-nek nem tudtam ellenállni.....
4/4 anonim válasza:
en 8 hetesen wasabiba teleettem magam lazacos makival, meg polippal meg kagyloval, stb..
ha JÓ minosegu,es megbizhato, akkor ehetsz egy picit, de ne csinalj belole napi rendszert (nyilvan nem fogsz), a dokim azt mondta inkabb olyat ami fozve vagy sutve van, de EGY alkalombol nem lesz gond (merthogy en is rakerdeztem :D)
A surimi neven itthon elterjedt muanyagot viszont egyaltalan nem javaslom. inkabb egy picit tobb lazac, de a surimit keruld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!