Akik 2012 marciuasara vannak kiirva kismamik hogy vagytok? Latszik a pocitok?
Sziasztok!
A kérdezővel megegyezően én is 26.-ra vagyok kiírva. Viszont eddig engem elkerült mindenféle rosszullét :-)
Észrevehetően nőtt a pocakom. 63 kg-mal indultam és egy dekát sem híztam eddig.
Sziasztok! Én 03.10-re vagyok kiírva. Eddig egy kilót híztam. Hasam már gömbölyödik, de még olyannak aki nem tudja a babát annak nem tűnik fel, olyan mintha jól belaktam volna. ;)
eddig fiúkának tippelte az orvos, de majd kiderül, jelenleg a nyakamat tenném rá mégis, hogy lányom lesz. ;)
hányás, hányinger volt. most már egy fokkal talán jobb.
majd írjatok ha voltatok vizsgálatokon. ;)
hogy könnyebb legyen, legalább egy monogrammot írjatok a végére! ;)
kellemes hétvégét
K.
koszi hogy irtatok :)
en is ugy erzem hogy lany lesz deeee lehet hogy fiu bar nekunk mindegy mert van lanyunk is meg fiunk is:)
En marcius 6-ra vagyok kiirva. Aki nem tudja az nem veszi eszre hogy babat varok, de az elso terhessegemnel is ugy igazabol csak a 6-ik honaptol latszott a terhesseg.Magas is vagyok, tobben azt mondtak hogy van helye a babnak. Bar a masodik terhessegnel ugy hallottam hamarabb latszik a poci.A lenyeg az hogy egeszsgeges legyen, mivel nekem voltak problemaim a terhessegem elejen, mert allitolag a mehlepeny elol helyezkeidik el es kicsit eltakarja a megszajt.
Mindenkinek jo babavarast kivanok es konnyu szulest.
Egy 2 eves kislany es egy 16 hetes pocaklako anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!