Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas a 7,4 -es cukor?

Magas a 7,4 -es cukor?

Figyelt kérdés
Ma lett meg a vércukor eredményem, a védőnőm felhívtam ő azt mondta határeset mert 7,8-től már küldenek cukorgondozóba, nem lesz így gond a babával?
2009. ápr. 23. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
husit lehet enni majdnem minden mennyiségben sok salátával pl,főzelék féléket,zsemlét kenyér helyett,felvágottakat paradicsom paprika....azért nem kell éhen hallni,én is jó étkű vagyok és voltam mindig is,ha esetleg kevés lenne a ch a szervezetednek azt látják a vizeletedből és akkor emelik a napi bevihető mennyiséget,de akkor kezdjed 200ch-val aztán ha nem megy fel a cukrod étkezések után egy órával 7 fölé akkor nyugodtan vigyél be annyi ch-t.én még diabetikus túrós rétest is beiktatok egy héten 2x,meg lehet oldani.ne ijedj meg igy elsőre drasztikusan hangzik de ha meg nem diétázol akkor még feljebb fog menni a cukrod és abból baj is lehet szüléskor.Azért csinálják a terhelést hogy lássák mennyire tudja a szervezeted termelni az inzulint ebben a megváltozott állapotban,és ha a tiéd nem tud elegendőt(tehát magas a cukrod)akkor a baba besegit és ő is termeli aztán mikor megszületik akkor az ő szervezete továbbra is többet akar majd termelni az inzulinból ami akár komoly következményekkel is járhat sajnos!Nem megilyeszteni akartalak de ezért figyelnek ennyire oda ránk!
2009. ápr. 23. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen 2x voltam terhelésesen, nálunk (Margit k.) úgy tudom kétszer csinálnak.
2009. ápr. 23. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem, hogy a igen a terheléses lett 7,4, majd 7,9. és 7.8 határ

előző

2009. ápr. 23. 14:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy így elmagyaráztad így már átláthatóbb az egész, ha diéta hát diéta a kis drágám most a legfontosabb:)
2009. ápr. 23. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem éhgyomorra volt 4.5 a terheléses után 2 óra múlva 5.7 A diéta nekem sem ártana na nem a cukor miatt hanem a kg miatt.9 kg híztam most vagyok 25 hetes.Jó babavárást
2009. ápr. 23. 14:55
 16/18 anonim ***** válasza:

szivesen segitettem ,adok néhány honlap linket hogy könyebben eligazodj!

[link]

[link]

[link]

2009. ápr. 23. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 23. 15:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linkeket hasznos és így egyszerűbb is:)
2009. ápr. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!