Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudjam, hogy szülés...

Honnan tudjam, hogy szülés előtti hasmenésem van vagy csak olyasmit ettem/ittam? A szülés előtti hasmenés, mennyire 'hasmenés'?

Figyelt kérdés
34+4 hetes kismama vagyok, még jó lenne ha bent maradna pár hetet a babó.
2009. ápr. 23. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak magamról tudok beszámolni, nekem annyira ment hogy alig bírtam felállni arról a bizonyos helyről, illetve nagyon erős bélgörcsök is kísérték, aztán egy fél óra múlva már hányni is kezdtem (bocsánat)..

A fiam 4 óra múlva megszületett:)

2009. ápr. 23. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
csatlakozom előttem szólóhoz...nekem is ment alig bírtam tartani...s nemkem is hamar megvolt kisfiam utána....ja s így beöntést se kaptam már:(
2009. ápr. 23. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Kb 32 hetes korunk óta megy a hasam.Tehát az nem mérvadó.Most 36+5 hetesek vagyunk.Ettől Te (is)még húzhatod tovább.Azt meg,hogy mitől lehet a legkönnyebben talán úgy lehet megállapítani,hogy bedugod a lázmérőt és ha magasabb a hőd mint általában szokott valami gyulladásra ad okot.Érdemes nem nyugalmi állapotban mérned.Ha bujkál benned valami úgyis lesz hőemelkedésed(igen ritka esetben nincs). Minden jót!
2009. ápr. 23. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Hát halljátok akkor én vagyok a kivétel,nekem mindkét szülés előtt szorulásom volt de már vagy egy hete,alig vártam hogy beöntést kapjak.....
2009. ápr. 23. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első vagyok:) Amúgy nekem is székrekedésem volt a terhesség ideje alatt, de vmiért nekem igy kezdődött a vajúdásom, nagyon intenzíven, gyorsan is tágultam . De a barátnőimnek csak esetleg kis hasmenésük volt, vagy még annyi se és ők is szinte megváltásnak érezték a beöntést:)

Nekem se volt már beöntés, semmi szükség nem volt rá, mert sztem semmi se volt már bennem, és idő se volt rá.

2009. ápr. 24. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!