Terhessegem 6. Honapjaig 12 kilot fogytam majd bevereztem es elveteltem. Semmi kivizsgalas nem tortent az eset utan. Szerintetek?
nagyon sajnalom, en tudom, velem is ugy bantak, mint a kutyaval (volt hogy ki is mondtak hogy minek vagyok en ott), szules utan pedig sargan hazakuldtek a babaval, mondvan minden baba sarga (de a 400as bilirubin szint, ami neki volt az halálos, az szerintuk nem baj)
szerintem igenis jelentsd fel oket, es pereld be, keress egy jo ugyvedet, ha valami baja lett volna a babamnak, nem tettek volna zsebre, szerencsere lattak rajtam, hogy BARMIRE kepes vagyok (haza akartak kuldeni a felholt csecsemovel), ugyhogy egy masik korhazban szereztuk nekunk helyet (ahol ket hetig infuzion es kekfeny alatt volt, es akkor is alig engedtek haza, mondvan, hogy meg mindig magas az ertek. ott is ugy mentem, hogy pisiben uszott a gyerek, le volt csuszva a szemerol a kotes, kimaradt neki egy egy kaja, de ott a noverek normalisak voltak, csak 3 nover volt 150 koraszulottre, es egyszeruen kevesek voltak, de normalisak).
szoval en nagyon nem hagynam annyiban
(melyik korhaz volt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!