Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szültél már úgy, hogy a...

Szültél már úgy, hogy a fogadott dokid volt az ügyeletes?

Figyelt kérdés

Milyen volt? Kevesebbet foglalkozott veled? Vagy nem sok mindent érzékeltél belőle?

Főleg olyan eseteknél kérdezem,ahol több szülés is volt ugyanakkor.

2011. szept. 13. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Még nem.
2011. szept. 13. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ügyeletes a dokim, amikor szültem. Ketten voltak ügyeletes orvosok akkor, és a vajúdásom alatt 4 szülést vezettek le (amik persze sokkal gyorsabbak voltak, mint az én szülésem). Azért volt szerencsém így, mert így elég sokszor bejött, rám nézett, segített. Ha nem ügyeletes, akkor szerintem csak a szülés végére jött volna be.
2011. szept. 13. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első gyerekemnél nem volt fogadott dokim, az ügyeletesnél szültem. Nagyon megkedveltem, mivel elég sokat foglalkozott velem. A másodiknál már felkértem. Pont ügyeletes volt, amikor bekerültem. Ugyanannyit figyelt rám, mint előzőleg, és még pénzt sem fogadott el, mert nem kellett külön bejönnie. A harmadiknál már hívni kellett, ott elfogadta a pénzt. Rég volt, szerintem már nem így működik.
2011. szept. 13. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Én úgy szültem a másodikat, egy héttel hordtam túl, azt beszéltük meg, hogy akkor elindítja.nagyon jó volt, mert 48 órát bent volt, és a műszakja elején elindította, és hamar, 2,5 óra alatt meg is volt a pici. Így még 2napig ott volt velem a kórházba. Legalább tízszer benézett hozzám. Nagyon rendes volt.

Gondolom, ha látta volna, hogy nagy a káosz, akkor várt volna az indítással, de akkor rajtam kívül ketten szültek, és nekik volt fogadott dokijuk.

2011. szept. 13. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
ja, és még egy előnye: nem sürgette a szülést, nem sietett haza, úgyis ott kellett lennie.
2011. szept. 13. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen,nekem úgy volt. Behívott indításra egy esti műszakra, de pont akkor rengetegen jöttek még szülni. Idén februárban volt egyébként. A szülésznőm volt velem szinte végig,ő akkor csak miattam jött be. A dokim közbe császározott is 2-t,meg gondolom másra is oda kellett fi9gyelnie,de azért azt nem mondhatom,hogy nem jött sűrűn hozzám,vizsgált is jó párszor és volt,hogy csak figyelte a fájásaimat. (egyébként ikreket szültem, egész éjszaka vajúdtam este 3/4 11-től reggel 3/4 8-ig tartott, oxitocin végig bekötve)

Azt érzékeltem,hogy sokan szülünk,de nem azért mert a dokim ne figyelt volna rám.

7 hónapos ikrek anyukája

2011. szept. 13. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!