Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eltérő ivarú gyerekek anyukái:...

Eltérő ivarú gyerekek anyukái: eltérőek voltak a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
A fiamnál a terhesség feléig émelyegtem, kb semmit nem tudtam megenni. Most 10 hetes vagyok, az ég világon semmi bajom, nagyon reménykedem benne hogy kislány lapul odabent. Fedeztetek fel hasonló összefüggést?
2011. szept. 12. 15:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hű, nagyon köszönöm a sok választ!

Hát majd akkor meglátjuk, legkésőbb születéskor kiderül a turpisság.

2011. szept. 13. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Na, kiderült már a baba neme kedves kérdező?
2012. jan. 16. 16:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem, még nem tudunk semmit. Február 9.-én lesz a 32. heti UH, talán akkor mutat valamit a törpe. Apja tutira veszi hogy kukis lesz, úgyhogy szabad utat adott nekem a lánynevek terén, hát nagyot nevetnék ha bebukna. :) :)
2012. jan. 16. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi ujság? jóhírek?
2012. febr. 23. 04:18
 15/15 A kérdező kommentje:

Legutóbb lánynak mondta a doki. Március elején megyünk a 36. hetire, ha akkor is lány lesz, már elhiszem majd. :)

Köszi az érdeklődést!

2012. febr. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!