Ittatok vagy isztok terhesség alatt főzős kávét?
Nekem a dokim azt mondta,hogy ihatok tejjel minden nap főzőset is.Alacsony a vérnyomásom amúgy.Ma már ittam 8 kor sok tejjel de szinte semmit nem hatott..Szerintetek ha iszok még 1-et nem lesz gond?
Aki ivott az végig vagy csak bizonyos hétig?
Én 36+3 hetes vagyok ma.
Napi egyet ittam (másodiknak csak "keverős" cappuccinot koffein nélkül), szintén kifejezett orvosi utasításra, mert nekem is alacsony volt a vérnyomásom.
Tapasztalat, hogy ha egy nem segít, több se fog. Ha teheted, inkább pihenj le!
Napi egy főzött, tej nélkül, tejporral!!! És ebéd után egy instant kávé. Alacsony még így is a vérnyomásom, nagyritkán pont jó, de inkább az alsó értékeket súrolja.
Én úgy gondolom, hogy amíg nem szökik egekbe a vérnyomásod, addig nyugodtan igyad, de fejfájásra nem fog segíteni még egy kávé. Inkább masszírozd meg, ülj le, csukd be a szemed, pihenj egy kicsit, akár még egy fél fájdalomcsillapítót is bevehetsz nyugodtan, nem lesz semmi baj, és az biztos használ. De csak akkor, ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom.
Nem szoktam kávézni, de most reggelente iszom egy tejeskávét, mert 90/60 volt a vérnyomásom.
Nem tudom, hogy most jobb e, de jólesik, és megiszom:)
Én nyáron hogy nem itthon voltam, rengeteg frappét ittam, asszem itthon McDonald's-ban láttam, vagy valamelyik gyorskajáldában. Ez azért gyengébb, mint a mi kávénk, de nekem bejött. Én simán megittam 1-et minden nap (2 decis hosszú jegeskávé) sokkal jobban éreztem magam, na nem pörögtem, de legalább magamhoz tértem.
Szerintem ihatsz még egyet most délután, nem hinném hogy lenne baja a babának tőle, kicsit felgyorsul a vérkeringésed, így az övé is, de nekem a dokim azt mondta hogy ez nem okoz semmi problémát.
30 hetes kismama vagyok és elejétől iszok napi 2 kávét,keverőset.
Nekem muszáj,mert eleve is nagyon alacsony a vérnyomás,és így is,ha nem innék összeesnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!