Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak 16 hetesen megyek az...

Csak 16 hetesen megyek az első vizsgálatra. Mit fog szólni az orvos?

Figyelt kérdés
Május 9én volt meg utoljára juni elejétől kint melóztam külföldön ma jöttem haza, most fogok menni az első vizsgálatra mit fog szólni a doki??? Milyen vizsgálatra számítsak?
2011. szept. 11. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Aki az első vizsgálatot 13 hetesen ejti meg?
2011. szept. 18. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kellene lehordani a kérdezőt,amiért külföldön nem ment el orvoshoz! Én is külföldön élek és 4 hetesen elmentem a nyomorék védőnőhöz-mivel baromira nincs orvos általi terhesgondozás még privátban sem!-aki semmit nem kérdezett,azt sem hogy van-e valami ismert betegségem vagy hogy szedjek legalább folsavat. Ehelyett fapofával közölte hogy menjek vissza a 10.hétben és megvizsgál.Ami kb vérnyomásmérés és ilyenek. Viszont látásra....Aha, hazautóztm 3000 km-t-plusz vissza még 3000-et-hogy egy magyar orvos rendesen megvizsgáljon. Megvolt az UH,rákszűrés és a tanácsai hogy mit is kezdjek a szarul működő pajzsmirigyemmel. Ja és hogy ne az itteni folsavkészítményt szedjem,amit szedek már fél éve, hanem egy otthonit,mert ez szart se ér,minimális a felszívódása...És időpontot kaptam a 12. heti UH-ra. Újabb 6000 km. Szóval a kérdező ha ment volna,se sokkal jutott volna előbbre sajnos! Remélem azóta rendben megszületett a baba:D :D:D
2014. jún. 5. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:
6 éves kérdés. Mi lett a vége történetednek?
2017. jún. 10. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!