Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lenne terhesen pultosként...

Baj lenne terhesen pultosként dolgozni egy pizzériában?

Figyelt kérdés
Valamiből élnünk kell,10 hetes vagyok,munkát keresek,de itt a Balatonon semmi nincs a vendéglátáson kívül.Baj lenne belőle szerintetek?
2009. ápr. 22. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem túl megerőltető neked akkor nem hiszem, hogy baj lenne, de csak addig szabad dolgozni amíg bírod, de szerintem sokáig úgysem tudnál dolgozni, mert a vendéglátás elég pörgős munka,

Boldog babavárást,

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 22. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,5 éve vendéglátózok.....de ez szerencsére egy olyan hely,ami nem a parton van, nem sokan vannak,ezért gondoltam erre...
2009. ápr. 22. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a 8.-ik hónapig pincérkedtem,szerintem kifelyezetten jót is tett.Bár én csak napi 4 órát de az mondjuk elég pörgős volt,szerintem nem árthat,ha neked nem okoz gondot.Az egyik exkolléganőm első babájával szinte végig pincérkedett,és ő napi 10 órákat.Nagyon gyors szülése volt,azt mondják sokat segit ha az ember nem haggya el magát és aktivan mozog.persze hacsak nincs eltiltva.Azért arra figyelj oda ha esetleg a későbbiekben sokat keményednél,és ne emelgess nehezeket!!
2009. ápr. 22. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam másfél évig pultosként és elég pörgős helyen. Terhesen tuti nem bírtam volna, pláne hogy hajnalba nyúló bulik is voltak hétvégente. Ha nem egy trappolós hely, nem áll a cigifüst, akkor egy ideig csinálhatod! Bár kérd ki a doki véleményét is! Tudom, hogy kell a pénz, de annyit nem ér, hogy rámenjen a baba!
2009. ápr. 22. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Annyiban okozhat "bajt" az állómunka, hogy a terhesség előrehaladtával, ahogy egyre nagyobb a baba súlya, a placenta oxigénellátása romolhat, elmeszesedhet, és ez koraszüléshez vezethet. Mindenképpen meg kell fogadnod majd az orvosod tanácsait, tehát ha majd azt mondja, hogy pihenned kell, akkor nincs apelláta!!!
2009. ápr. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!