Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 vagy 23. hétben vagyunk?

21 vagy 23. hétben vagyunk?

Figyelt kérdés
összevagyok zavarodva..menszi szerint 23hetes vagyok..de az elejétől fogva ultrahang alapján 2héttel kissebb azaz 21hetes..most akkor hogy számoljam?? a menszim mindig késett párnapot, valszeg ezért az eltérés..de akkor most hogyvan ez? és igaz hogy 25.héttől már 6.hónap?
2011. szept. 11. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó mensi alapján nézd, az UH mindenkinél mást mutat. Az időpontot is ez szerint kapod, mikor jött meg utoljára. Később a méret változhat, nekem egy ideig kisebb volt, aztán olyan nagy lett, hogy túlment a korán, pedig nem is szedtem semmilyen komolyabb vitamint...
2011. szept. 11. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor is ha menszi nem rendszeres?
2011. szept. 11. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hormonzavarom volt, és így is a mensi alapján nézték, pedig korábban is mozdult meg, de akkor is maradt az eredeti időpont, utolsó mensi szerint.
2011. szept. 11. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:
értem akkor 23.hét..és január7......akkor 1hét és6.hónapba lépünk?
2011. szept. 11. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:
megkérdeztem a dokit és ő azt mondta mivel az elejétől 2héttel kissebb igy az ultrahang szerint nézzük a kort..én már nemtudom..:S
2011. szept. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!