Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Pár napja kisebb...

Mi lehet ez? Pár napja kisebb darabokban távozik belőlem valami fehéres, nyúlós, kocsonyás anyag. Nem sok egyszerre, mindig egy kevés (kb ujjhegynyi nagyságú)

Figyelt kérdés
A folyásom normális, talán kicsit bővebb, de nincs szaga és nem is viszket.
2009. ápr. 22. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
nyákdugó. hány hetes vagy?
2009. ápr. 22. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

így van . Először is: hány hetes vagy?

2009. ápr. 22. 10:17
 3/5 A kérdező kommentje:

36 hetes vagyok.

A nyákdugó nem egyszerre szokott, nagy mennyiségben távozni?

Lehet hamarosan szülök? Tegnap voltam ctg-n, ahol már mutatott a gép fájásokat és a cx: 1100.

Ma már két alkalommal is ment a hasam. A derekam is fájdogál, ami előre a hasamba és a combjaimba is kisugárzik. Ez lehet a szülés jele?

2009. ápr. 22. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:

tuti a nyákdugó távozik, de az elmehet hetekkel a szülés előtt is, a méhszájad még szinte teljesen zárt, persze ettől bármikor megindulhat a szülés.

De könnyen lehet, hogy csak jóslófájások.

Azért a kórházi pakkot rakd össze.

2009. ápr. 22. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

Akkor az a nyákdugó lesz... valahol olvastam , hogy napokig is eltarthat , míg "távozik". Mindenestre a nyílalások már jelezhetnek nem csak jósló fájásokat. Szerintem is , kórházi csomagot elő , de előtte hívd fel a dokid! :)

2009. ápr. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!