Mi lehet ez? Pár napja kisebb darabokban távozik belőlem valami fehéres, nyúlós, kocsonyás anyag. Nem sok egyszerre, mindig egy kevés (kb ujjhegynyi nagyságú)
szia!
így van . Először is: hány hetes vagy?
36 hetes vagyok.
A nyákdugó nem egyszerre szokott, nagy mennyiségben távozni?
Lehet hamarosan szülök? Tegnap voltam ctg-n, ahol már mutatott a gép fájásokat és a cx: 1100.
Ma már két alkalommal is ment a hasam. A derekam is fájdogál, ami előre a hasamba és a combjaimba is kisugárzik. Ez lehet a szülés jele?
tuti a nyákdugó távozik, de az elmehet hetekkel a szülés előtt is, a méhszájad még szinte teljesen zárt, persze ettől bármikor megindulhat a szülés.
De könnyen lehet, hogy csak jóslófájások.
Azért a kórházi pakkot rakd össze.
szia!
Akkor az a nyákdugó lesz... valahol olvastam , hogy napokig is eltarthat , míg "távozik". Mindenestre a nyílalások már jelezhetnek nem csak jósló fájásokat. Szerintem is , kórházi csomagot elő , de előtte hívd fel a dokid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!