Hány hetesen és hány kg plusznál jelentkeztek a terhességi csíkok?
Én 158 cm vagyok 67 kgal kezdtem a terhességet. Most 27 hetes vagyok, 2 kg + van rajtam, de nincs csíkom, vagy is pár nagyon halvány a mellem oldalán, de fényképezve nem is látszik, párom látja csak.
Én minden nap kenem magam testápolóval, igaz ezt előtti si megtettem, mert nagyon száraz a bőröm.
VAnnak spec krémek, igen drágák, de én sem hiszek benne. Ez alkat kérdése.
ne izgulj, párom pl kimondottan bukik rá, ha egy nőn látszik hogy már szült:-)
Már kezdtem örülni, hogy egészen a 38. hétig egy halvány kósza csíkom sem volt. Erre a 38. héten garmadával jelentek meg csíkok. Borzasztó, és egy kicsit elkeserítő, pedig tényleg becsületesen kentem reggel-este terhességi csíkok elleni olajjal és testápolóval.
Szerintem alkat kérdése, nomeg a bőr textúrájától is függ.
Eléggé vékony testalkatú vagyok, és a Babám pedig nagy. Lehet, hogy már tényleg nem bír tovább nyúlni a bőröm. Na de ez van, nem érdemes szomorkodni, a lényeg, hogy a Babával minden rendben legyen!!! Mi úgymond csak "másodlagosak" vagyunk. Kenegesd babaolajjal, vagy krémmel a pocid, többet nem tudsz tenni... Boldog babavárást!
Szia! Én 16 hetes koromra híztam 2kg-ot! Most 27 hetes vagyok és 3,5 kg-nál tartok!
És ha hiszed , ha nem már úgy 12 hetesen tele voltam csíkokkkal! Igaz nem a hasamon, hanem a csípőm alatt és a fenekemen A külső combomon és a mellemen.Úgyhpgy ez inkább alkattól és inkább a bőrödtők függ. Én fehér börű és igen érzékeny börű vaygok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!