Nem késő már? Május 11-én lesz az AFP-s vérvételem, de megnéztem akkor már 16+6 hetes leszek.
Figyelt kérdés
Tehát már pont a végén leszek a 16. hétnek, ez nem baj eredmény szemponjából? Mert azt hallottam hogy nagyon fontos a pontos időzítés, mert ha nem akkor veszik le amikor pont annyi vagy, akkor rossz lesz az eredmény, hiába esetleg nincs semmi baj. és feleslegesen nem idegesíteném magam.2009. ápr. 22. 07:39
1/6 anonim válasza:
Az AFP vizsgálat önmagában nem igazán ér sokat. Az időzítés fontos lehet, de nem hiszem, hogy pár nap eltérésen sok múlik. Pont 16. hetesen nagyon kevés embertől veszik le, mert közbe jöhet pl. egy hétvége. Illetve a pontos fogamzás dátumát általában nem tudja senki, tehát 16 hetesen sem biztos, hogy a baba is pont 16 hetes.
2/6 anonim válasza:
Szia!!Nálam is igy lesz.Én május 7.-én megyek afp-re és máj. 8.-án töltöm be a 17.hete.Szóval ugyanez mint nálad,de én nem gondolnám,hogy egy pár nap olyan szinten befolyásolná az eredményt.Én legalább is nagyon bizom az orvosomban és gondolom nem ezt a dátumot adta volna meg ha egy pár nap is komoly eltérést okozna.
Ne aggódj,minden oké lesz:-)
Mikorra vagy kiirva??Én okt.16.-ára.
Hogy vagytok egyébként,jól viseled a terhességet??
Minden jót kivánok nektek:15 hetes km.
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a genetikai vizsgálat miatt egy nappal csúszott, így pont 17 hetesen vették le. Igazán az AFP vizsgálat már eléggé elavult, így az orvosok nem veszik annyira komolyan, főleg, ha a genetikai uh és a kombinált teszt jó.
4/6 anonim válasza:
Szia.Nálam is pont akkor vették le mint tőled 16hetesen és 6naposan.Ne aggódj nem lesz gond,az a lényeg,hogy betöltött 16dik hét legyen de a 18hetet még ne érd el.Én most vércukorra megyek jövőhéten szerdán.Boldog babavárást.24hetes km.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat és mindenkinek boldog babavárást!
7:45-ös!Nagyon jól viselem a terhességet eddig semmi panaszom nem volt, még a legelején sem nagyon.Én október 20-ára vagyok kiírva.Remélem te is jól vagy!
2009. ápr. 22. 11:27
6/6 anonim válasza:
Szia!Nekem tegnap volt a legelső vérvételem 16+6 naposan,de azt mondták nem gond.Néztek AFP-n kívül terheléses vércukrot és csomó mindent.Összesen 7 ampulla vértől szabadítottak meg.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!