Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mibe mentek ultrahangra?

Mibe mentek ultrahangra?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de ma jött velem a párocskám is, és rajtam egy zöld színű bugyi (tanga) volt. Erre a párom megszólt, hogy milyen erkölcstelen vagyok, mert orvoshoz vagy fekete vagy fehér bugyiba illik menni. De ha csipkés lett volna, akkor az lett volna a baja, mert az meg szexi. De nem az volt, csak ilyen pamutos, és strasszból van kirakva rajta egy cica. De ő úgy kiakadt, és lecseszett... gondoltam már megkérdezlek titeket nálatok hogy van ez. Ja, de nem kivi, vagy neon zöld, hanem ilyen szép világosabb fű zöld színű.
2009. ápr. 21. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ami kényelmes, és Uh alkalmával csak a pocakot kell szabaddá tenni nálunk:)

De amúgy ha megyünk dokihoz, akkor csak arra figyelek, hogy ne a régi ugyan kényelmes menzikor használt "szakadtabb" bugyikat vegyem fel. Érdekli is őket, hogy most tangában vagy nagyibugyiban vagy, esetleg hupilila és nem fehér.

2009. ápr. 21. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még a dokim sosem látta a bugyimat. Az öltöző általában a legtöbb helyen ha nem is külön fülke, de legalább függönnyel el van választva a vizsgálótól.

Ettől függetlenül valahogy tudatalatt mindig a legszebb bugyimat veszem fel. Nem szexisben, hanem úgy normálisban. Pedig tényleg teljesen mindegy miben mész!

Elég konzervatív lehet a párod! Na meg ilyen apróságból vitát szítani...hmmm.

2009. ápr. 21. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ő már csak tudja....:)

Szerintem kicsit féltékeny a drága. Annál is inkább , hogyha a doki pasi és esetleg nem 50 év feletti:) De ez lehet ilyenkor mellékes is.

Nyugtasd meg , hogy a vizsgálatkor a nődoki nem a bugyidat nézegeti erotikus pillantásokkal, hanem másra kíváncsi.

2009. ápr. 21. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A második vagyok

Igen, az elsőnek igaza van, arra nem gondoltam, hogy esetleg a hasi uh-ra gondoltál. Ott sem számít egyáltalán. Ennél az esetnél eszembe sem jutna hogy milyen színű a bugyim. Szerintem Te igényesen néztél ki, akkor akadhatna ki a párod, ha szakadt, rongyos, vagy foltos lett volna a bugyid. De már biztos olyat is láttak a nődokik, ahogy kinéz egy-két nő a váróban!

2009. ápr. 21. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az orvost úgysem az érdekli, a férjed meg kicsit féltékeny. Nehogy már terhesen kezdjél ki a nőgyógyászoddal? Amúgy később úgysem lesz kényelmes a tanga. A színe meg tök mindegy. Miért a férjed mibe jár nőgyógyászhoz?
2009. ápr. 21. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jót nevettem :) Bizti csak féltékeny a párod. A doki nem azt nézi . Én sem fehér vagy feketét veszek fel,éppen ami jön:)!
2009. ápr. 21. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos, hogy tunika szerűség legyen rajtam, mert ha vizsgálatot is csinál, amíg átsétélok az ágyra amin az uth-t csinálja legalább tudom takarni magam valamivel, és szerintem még nekem sem látta a dokim soha sem hogy milyen bugyiban vagyok,ha csak uth-t csinál semmi képpen nem menj szerintem egyrészes ruhába, mert kellemetlen ott nyakig felhúzni, és bugyiban feküdni ott.

Ja a párom különben nekem is viselkedett már furcsán, de szerinte ez férfi betegség, ugy normál esetben is egy kiszolgáltatott helyzet nőgyógyászhoz menni, hát még ha a párod is veled megy. A nő próbál ápolt lenni, mosdott, szépen öltözött, én is így készültem, de a kocsiban még bedobtam egy rágót is hogy azzal se legyen baj, erre a párom, hogy neki mikor készültem ennyit utoljára...

na erről ennyit. Menj amibe kényelmes, és nem kellemetlen neked, a párod meg próbálja megérteni hogy bolog dolog miatt mentek oda, és ne féltékeykedjen, a dokinál valószínő aznap te vagy a sokadik nó és még utánad is folytatódik a "futószalag" és azt sem érdekelné a vörös harisnyatartóba mennél vizsgálatra.

22 hetes km

2009. ápr. 21. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a terhesség alatt végig tangát hordtam, és mindig azt vettem fel, amelyik éppen a kezembe akadt. A szexis bugyik ilyenkor ugyis a fiók mélyére kerülnek, a kényelmes marad elől. Volt olyan is, hogy rózsaszín, rózsaszín párducos tanga volt rajtam amikor uh-t csinált.
2009. ápr. 21. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!!

Szerintem is a féltékenység állhatott a viselkedése hátterében. De nem volt szép a részéről ilyen hülyeség miatt lecseszni, főleg terhesen és főképp vizsgálat előtt, amikor kicsit feszültebb is a kismama. Ilyenkor örülök, hogy nő a nőgyógyászom, ilyen probléma fel sem merülhet, de ettől függetlenül természetesen én is úgyanúgy rákészülök mint mindneki más, de engem jobban érdekel, hogy láthatom a babámat, minthogy milyen bugyit vegyek fel.

2009. ápr. 21. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit szólt volna a párod,ha itt lett volna az uh a kórházban.Hasi uh volt és bizony a bugyit le kellett tolni combközépig.Nekem benn volt a párom és teljesen természetesnek vette,különben is a babát nézni jött,nem azt,hogy vizsgálnak.:-))
2009. ápr. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!