9 hetes kismama vagyok, együttlétkor ég a hüvelyem! Ez mitől lehet? Más panaszom nincs!
Ezzel én is így voltam, mondjuk kicsit nagyobb idős voltam, kb. 15 hetes. Azt gondoltam, csak a terhesség miatt nem nedvesedek annyira, mint kellene. Aztán pár nap múlva fehér folyásom is volt, úgyhogy dokihoz mentem, aki megnyugtatott: ilyenkor érzékenyebb a hüvelyflóra és ez teret ad olyan gombáknak, amik eddig is ott voltak, csak nem aktivizálódtak. Írt hüvelykúpot, meg rózsamézzel kellett kenekezni. Hát a folyás az megszűnt, de én bizony a terhesség végéig kisebb-nagyobb arányban, de nem élveztem a szexet a hüvelyégés miatt. Aztán szülés, hat hét... és mint akitől ezt elvágták.
Szerintem menj dokihoz vele. Lehet, neked valami jobb ellenszert ajánlanak.
szia!
ugyanebben a bakancsban járok. Kb a terhességem második szakaszától annyira száraz lettem , hogy fájt , közben meg kívántam /om . Férjemnek próbálok kedveskedni , de nem nagyon engedem hogy "belémbújjon" , mert nedvesedés nélkül kicsit rossz. Sok helyen olvastan ezt , ez valami tünet terhesség alatt valóban , hiszen előtte semmi ilyen gondom nem volt.
Szia!
Valószínűleg nem elég nedves odabenn, és az okoz ilyen fájdalmat. Az ilyen helyzetekre ott vannak a különféle síkosítók, amik csodát tesznek és így nem kell lemondanotok semmi jóról! Nekem bevált, próbáld ki te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!