Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok, árt e a...

25 hetes vagyok, árt e a babának a zuhanyfejes maszturbálás? (melegvízes a párom külföldön dolgozik csak azért) lehet így baja a babának?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 17:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

első 18:08

azért baromságnak nevezni kicsit meredek, mer4t attól még, hogy te nem csinálod, nem biztos, hogy hülyeség - már pedig több száz nőt találnál, akik szerint nem hülyeség...

harmadik 18:08-nak meg üzenem, hogy gondolom ő is a férje által él át orgazmust, meg gondolom teherbe sem a zuhanyfejtől esett - csak ha leolvastad, akkor láthatod, hogy a férj épp nincs a közelben...

a helyesírásodon meg javíts

2011. szept. 8. 18:13
 12/20 anonim ***** válasza:
7%

Ezt a kérdést akkor sem lehet normálisan értelmezni!

A férje meleg vizes vagy a zuhanyfej!

Milyen világot élünk, atya ég!

2011. szept. 8. 18:17
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Uramisten, nekem eszembe nem jutott félreértelmezni. Nyilván nem a zuhanyfejet dugja be. Rengeteg nő csinálja a vízsugárral, nincs benne semmi rossz.
2011. szept. 8. 18:24
 14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt is azt is meg kérdeztem a vida ágnest doktornöt szerinte sem ártok a babának,mert a baba védve van. ja, és víz sugárral a csiklót és nem a hüvelybe.
2011. szept. 8. 18:31
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
én csináltam egészen a végéig a fiammal, pedig a szextől el voltunk tiltva.
2011. szept. 8. 18:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

:)

Semmi baj nem lesz!

A TUDATLANOK háborognak mindig, ne is törődj velük! :)

2011. szept. 8. 19:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fincsi a zuhannyal, ha nincs kéznél apa. :-) Csak nyugodtan, én is csináltam, semmi gond nem volt belőle.
2011. szept. 8. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Életem első maszturbálása "zuhanyfejes" volt azóta is nagyon kellemes ha nincs ott apa,bár most terhesen nem merem meleg vízzel de langyossal is nagyon jó.Csak vigyázz ne kerüljön a hüvelyedbe víz.

És én is 33 éves vagyok!:)

Üdv 29hetes km.

2011. szept. 8. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Off:

Kedves két értetlen hozzászóló! Minek szóltok le olyan dolgot amiről fogalmatok sincs? (:

Kérdező! Nyugodtan csináld, nekem gyakran nincs itthon a férjem és ez a legkellemesebb megoldás ilyen esetekre. Babucinak nem lesz semmi baja (:

2011. szept. 8. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az offért, de ezen a kérdésen, vagyis jobban mondva az értetlenkedő válaszadókon jót nevettem :DDD
2012. máj. 4. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!