25 hetes vagyok, árt e a babának a zuhanyfejes maszturbálás? (melegvízes a párom külföldön dolgozik csak azért) lehet így baja a babának?
első 18:08
azért baromságnak nevezni kicsit meredek, mer4t attól még, hogy te nem csinálod, nem biztos, hogy hülyeség - már pedig több száz nőt találnál, akik szerint nem hülyeség...
harmadik 18:08-nak meg üzenem, hogy gondolom ő is a férje által él át orgazmust, meg gondolom teherbe sem a zuhanyfejtől esett - csak ha leolvastad, akkor láthatod, hogy a férj épp nincs a közelben...
a helyesírásodon meg javíts
Ezt a kérdést akkor sem lehet normálisan értelmezni!
A férje meleg vizes vagy a zuhanyfej!
Milyen világot élünk, atya ég!
:)
Semmi baj nem lesz!
A TUDATLANOK háborognak mindig, ne is törődj velük! :)
Életem első maszturbálása "zuhanyfejes" volt azóta is nagyon kellemes ha nincs ott apa,bár most terhesen nem merem meleg vízzel de langyossal is nagyon jó.Csak vigyázz ne kerüljön a hüvelyedbe víz.
És én is 33 éves vagyok!:)
Üdv 29hetes km.
Off:
Kedves két értetlen hozzászóló! Minek szóltok le olyan dolgot amiről fogalmatok sincs? (:
Kérdező! Nyugodtan csináld, nekem gyakran nincs itthon a férjem és ez a legkellemesebb megoldás ilyen esetekre. Babucinak nem lesz semmi baja (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!