Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés utánra milyen hazamenős...

Szülés utánra milyen hazamenős ruhát pakoltatok magatoknak? Még kismama nacit vagy már rendes nadrágotokat? Mit készítsek páromnak mit hozzon haza?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 15:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még a szülés utáni 1-2 hétben is a kismamanacimban jártam, kényelmesebb volt. A hasam nem volt már nagy, de fenékben még szorosak voltak a régi farmejaim :)

A hosszú pulcsi alatt úgysem látszódott, hogy kismamanadrág.

2011. szept. 7. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kismamanaci, azt a 10 perces utat kibírom abban, aztán ha még nem jönnek rám a régi nacik, akkor veszek 1-2-t :)
2011. szept. 7. 16:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kismama nadrágra szavaztam! Nagyon kényelmes volt és ez volt akkor a lényeg!
2011. szept. 7. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

amiben bementem, tiszta magzatvíz lett, szóval az nem.

Rendes gatyát nem mertem behozatni, féltem, hogy vágna.

Van egy farmernacim, ami amolyan bővecske (ha öv nélkül veszem fel, lecsúszik és az ülepe a combom között lesz, mint a tizenéves kölyköknek:)). Azt hozattam be, épp jó volt rám.

2011. szept. 7. 16:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség előtti térdgatyómban mentem haza, szerencsére nekem a hasam az nagyon hamar lement mindhárom babámnál.

Magas is vagyok meg amúgy se egy nádszál alkat (180 cm és normál terhesség nélküli súlyom olyan 70 kiló úgyhogy 40-es térdgatyóról beszélek, nem 36-osról:))

2011. szept. 7. 16:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos kellett a kismama nadrág. Egy kicsit bő volt nem passzolt rám úgy mint kellene, de gyik régi ruhám sem jött volna fel rám.
2011. szept. 7. 18:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is abban fogok hazajönni, amiben bemegyek.
2011. szept. 7. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűbb a szoknya. Abból nehezebb kihízni, vagy kifogyni. Persze nem szűk minire gondolok ;)
2011. szept. 8. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:
én kismamanadrágban mentem haza.igaz,hogy a hasamon lötyögött,de mivel 25 kilót híztam a terhesség alatt,így a terhesség előtti ruháim nem voltak még rám jók.(most már igen).
2011. szept. 9. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!