A 24-26. heti terheléses vérvételen teljes vérképet is néznek.11 csillagom van, de mindegyik a határértékhez közel. Nagyon rossz a vérképem?
Figyelt kérdés
A vasam nagyon alacsony,az nagy baj?A babával nem lehet semmi attol hogy ilyen rossz lett az eredmény?2009. ápr. 21. 13:33
1/6 anonim válasza:
Dokid majd megmondja...szedsz vitamint???Majd bizti kapsz vasat is akkor a meglévő vitamin mellé.
2/6 anonim válasza:
Szia én nem vagyok kismama ( vagyis várom hogy megjöjjön de semmi jele) és 2 hónapja kiderült vashiányom van kaptam vasat szedtem 1 hónapig semm iváltozás kaptam msot folsav+vasat annál már a fáradékonyságom is elmúlt!
semmi baj nem lesz szerintem
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek mert állandoan hányingerem volt tőle.
2009. ápr. 21. 13:38
4/6 anonim válasza:
na pedig kellene szedni....femibion 400ast, attól nincs hányinger ha az elevittel volt, én nagyon gyorsan szednék a helyedben addig is míg nem talizok a dokimmal.ÉN elevitet szedtem amúgy végig naponta, s nekem csak egy ici pici vashiányom volt össz...de ez egyénfüggő, minden terhesség más.nem lesz baj...de vitamin fontos, mert terhesség kimeríti a szervezetet
5/6 A kérdező kommentje:
ja és a vasnál meg a total transzferrin-nél az van irva hogy ismételt vizsgálat.Most ujra kell mennem?
2009. ápr. 21. 13:40
6/6 anonim válasza:
igen majd biztosan.ha oda van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!