Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez így normális? Valaki tud...

Ez így normális? Valaki tud segíteni? Valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Úgy 6-7 hetes lehetek,fogalmam sincs mikor fogant,de még mindig nincs szívhangja a picimnek.Kaptam ma uh képet a dokimtól amin ez áll: CN0 8cm DR66 G52, x15,3 mm.Ilyen adatok mellett nem lehet üres már a petezsák ugye?1 hét múlva kell visszamennem,addig kissé izgulok :)
2011. szept. 6. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, mit jelentenek az adatok, a képen egy szabályos petezsák van, de nem látni, mi van benne. Ne aggódj, nekem is 6 hetesen volt ilyen, és csak 7 hetesen volt szívhang. Nekem az utolsó utáni pillanatban fogant, és rendszertelen (29-37 napos) ciklusaim voltak, így most is hiába voltam múlt héten a mensestől számítva 10 hetes, mogyoróm csak 9. Ez nem jelent semmit, nem alulfejlett, vagy ilyesmi, csak később fogant. Biztos minden rendben lesz, jövő héten már zokogni fogsz a boldogságtól az UHon, mikor meglátod/meghallod picikéd szívverését. :) Boldog babavárást!
2011. szept. 7. 08:21
 12/14 Mezeine ***** válasza:
100%

A cervix 3000 azt jelenti, hogy zárt a méhszájad, 6 hetes az embrió, a petezsák mérete van még leírva meg hogy látszik már a kialakult embrió gyűrű. Teljesen normális terhességed van. A szívhang is meglesz csak nyugi.

Szép várandóságot neked!

40 hetes kismama

2011. szept. 7. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia tegnapi 22:04-es vagyok nyugodj meg ez teljesen jo ultrahang kép meg az adatok is jok jövöhéten már lesz szivhang is, minden terhesség más,a barátnöm aki velem eggyütt terhes ugyan igy volt neki csak a 8.ik héten volt szivhang amikor már nekem 2 hete volt és most még is elöttem jár egy héttel.
2011. szept. 7. 09:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok köszönöm :) Szóval az amion gyűrű azt jelenti,hogy embrió gyűrű? Én a képen sajnos nem látok embriót a petezsákban üresnek látom.Már az megnyugtatna,hogy nem üres :)Persze a dokim össze vissza beszélt van is ott meg nincs is.A ciklusaim rendszeresek voltak 31 naposak.40 hetes kismama nagyon gratulálok és könnyű szülést :)
2011. szept. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!