Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tud ajánlani valami aranyos...

Ki tud ajánlani valami aranyos mondókát vagy versikét amit dúdolhatok a pocaklakómnak?

Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok, próbálok sokat beszélni a kis drágámhoz, a férjem is mindíg beszélget vele, zenét is szoktunk hallgatni, de én szeretnék valamit dúdolni, énekelni neki de semmi nem jut eszembe:)
2009. ápr. 21. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Amit nagyon-nagyon szeretsz és nem erőltetve, ha tista szívből tudod Neki énekelni! Mikor megszületik, majd meglepődsz, hogy ez lesz az a dal, ha sokat énekled most neki, amire nyugtalan perceiben megnyugszik.

én a nagy ho-ho-ho horgászt énekeltem mindig, mert attól jókedvű lettem és nagyon aranyos kis dalocska.

Miután megszületett és bármikor sírásra görbült a szája, elég volt elkezdenem énekelni és máris figyelt, jókedvű lett. Persze ha nem éppen komolyabb baja volt. A férjem el sem hitte mikor mondtam, de ahogy rájött hogy igazam van, jót nevetett és mindenkinek elújságolta. :)

2009. ápr. 21. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:

De jó, hát igen valami ilyesmire gondoltam, mert ahogy megfigyeltem ha beszélek hozzá visszajelez aranoy rúgásokkal vagy apró belső simizéssel és gondoltam ha nem csak zenéthallgatok hanem énekelek neki az még jobb, köszönöm,

Minden jót nektek:)

2009. ápr. 21. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, én mindig a tarzan egyik dalát éneklem neki:

Ne sírj, most kedves, csak nyugodj meg, a kezem fogd, szorítsd meg, megóvlak téged én minden bajtól, lásd itt vagyok, ne sírj már! Kicsi vagy még, de erőd van, biztonságban vagy itt a "hasamban" ( kicsit átköltöttem), a kapocs köztünk törhetetlen, lásd itt vagyok ó ne sírj! A szívem vigyáz rád, a szívem vigyáz rád, mostantól és mindörökké már! Szívem vigyáz rád, hisz mindegy ki mit mond, szívem vigyáz rád! Mindig!

Üdv: 34 hetes kismama

2009. ápr. 21. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet bután hangzik, de én a Macskaarisztokratákból szoktam neki énekelni. Miszter Nyalkamacska, Thomas ó pamacska ....

Google-ba, ha beírod, kidobja a videót a youtube-on és meg is tudod hallgatni :)

2009. ápr. 21. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2009. ápr. 21. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!