Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-hetes kismama! Ti mennyit...

32-hetes kismama! Ti mennyit mozogtok naponta? Nem fáj semmitek?

Figyelt kérdés
Én már nagyon keveset tudok hamar elfáradok:-(
2009. ápr. 21. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én végig nagyon jól bírtam. Még az utolsó napokon is dolgoztam, a lakást rendeztem, a kertben ténykedtem. Szerencsére nem híztam, így nekem könnyű dolgom volt. Persze, amikor kicsit túlzásba vittem a dolgokat, rögtön jelzett a kislányom, vagy keményedni kezdtem, ilyenkor rögtön lepihentem.
2009. ápr. 21. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Igazad van, hamar elfáradunk, meg csak kapkodjuk a levegöt. De azért sétálj naponta, a kondíció fontos. Sajnos nekem kevés idöm volt ücsörögni. Reggelente rohantam a nagyobbikkal az oviba, utána délig dolgoztam, majd rohantam az oviba, hogy elhozzam. Délutánonként kint játszottam a kisfiammal, sétáltunk, labdáztunk, szánkóztunk stb. Igazán csak 1-3 között (ekkor aludt) és esténként volt idöm pihizni.

Egy 4 hetes moszó mamája

2009. ápr. 21. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 31+4 hetes vagyok, és lassan én is kezdem észrevenni, hogy hamarabb elfáradok.Olyankor feszül a hasam, vagyis rögtön egy kis pihi.

De még mindíg sétálok legalább napi 1 órát, illetve mosok, főzök, takarítok, stb. Ha sokat ülök vagy fekszek, akkor viszont alig bírok elindulni, annyira fáj a szeméremcsontom.Vannak napok, amikor pedig egyenesen túlteng bennem az energia, de ez időjárásfüggő!

Boldog Babavárást!

Üdv!

2009. ápr. 21. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is reggeltöl estig fent vagyok csak álmodni merek,hogy én is egyszer lefekszem aludni ehez még hozzá jön,hogy iskolába járok és gyakorlatra is (ÁPOLOI SZAK)tehát rendessen kell ágyazni eteni meg ilyesmi.Kiváncsi vagyok,hogy meddig birom a strapát ja és még ott van a 9-éves kisfiam is.Ugy hogy kitartást szia Zsuzsa
2009. ápr. 21. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!