Kismamák 5+5 hetesen kinek volt már szívhang?
Figyelt kérdés
Holnap megyek UH-ra és nem tudom mire számítsak. Mik a tapasztalatok? Köszönöm a válaszokat!2009. ápr. 21. 10:05
1/5 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen (ekkor voltam először dokinál) már volt.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lesz, de nem kell aggódnod akkor sem. Nekem pénteken lesz az 5+5 napos uh és az orvos csak azt mondta előző alkalommal, hogy ekkor már látszania kell egy 4-5 mm-es petezsáknak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem 5 mm-es petezsákot 4+4 hetesen mondott, múlt kedden voltam először. 8 nap múlva, tehát holnapra hívott vissza.
2009. ápr. 21. 11:22
4/5 anonim válasza:
Én először 5+3 hetesen mentem dokihoz, és nagyon meglepődtem, amikor láttam hogy ver a kis szivecskéje:)
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én 5-6 héten voltam, akkor még csak a petezsák és a szikhólyag látszott. Legközelebb jövő héten megyek, akkor elvileg már a 8-9 hét lesz, remélem én is hallhatom majd a szívverést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!