Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van ötletetek rosszullét ellen?

Van ötletetek rosszullét ellen?

Figyelt kérdés
Én már mindent megpróbáltam, és lassan megőrülök, ráadásul folyamatosan fogyok.
2011. szept. 6. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nehezen bírtam a házimunkát, főzést. Szerencsére anyósom nagyon aranyos és sokat segít, ilyenkor mindig ellát minket főttkajával. Meg próbálok úgy főzni, hogy két napra elég legyen.
2011. szept. 6. 16:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 7-14-ik hétig volt hányingerem, de semmi nem használt! Néha, de tényleg csak néha a citrom, simán a citromot ettem! De csak átmenetileg használt! Én is fogytam az elején, nem bírtam enni! De a végére azért jött rám jócskán, főleg a vizesedés miatt!
2011. szept. 6. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Jaaaj kérdező, együtt érzek veled!! 9 hetes vagyok és isssszonyatosan rosszul. És nekem is van egy 18 hós kicsikém..aki most akkora teher rajtam, pedig imádom! Én is szinte csak feküdni tudok. Ami segít néha..tudom, hogy butaságnak hangzik..de a spearmint rágógumi. Ne kérdezd miért, de attól jobb kicsit..persze van, hogy csak halottnak a csók, de 70%-ban segít pár percre.

És a citromos dolgok is jól esnek. Kitartás..tudom milyen rossz most ez :(!

2011. szept. 6. 22:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is együtt érzek. Bár már pár éve volt, mégis jól emlékszem, a hányós időszak legrosszabb periódusában az akkor 17 hónaposommal kórházba kellett mennem, mert akkoriban volt az első kruppos rohama, amit kissé félre kezeltünk, így az életveszély közelében volt szegénykém. Szerencsére kaptam én is egy ágyat, de így is alig bírtam, de kibírtam. :o) Muszáj volt...

Legjobbakat és tarts ki! Hamarosan vége lesz!

2011. szept. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!