Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesnek írt...

Veszélyeztetett terhesnek írt ki a dokim, már az elejétől itthon vagyok. Tavaly volt vetélésem. Elmehetek nyaralni?

Figyelt kérdés
Jól vagyunk, csak a munkahelyem miatt kértem hogy írjon ki, és a pcos-re és a tavalyi vetélésre hivatkozva táppénzre vett. Ettől függetlenül elmehetek nyaralni? Vagy az gáz lenne, hogy nyaralni megyek de dolgozni nem? A munkahelyem NAGYON stresszes, 12 órázom, és az elején barnáztam. Most 16 hetes vagyok. Ha megyünk akkor leszek 25-26 hetes.
2009. ápr. 21. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem nyugodtan mehetsz, miért ne mehetnél? Senkinek semmi köze hozzá a munkahelyedről. Így legalább egy pár napot együtt tudtok tölteni még kettesben a pároddal és figyelhettek egymásra, a babára. Szerintem nagyon jó lesz.

Amúgy én is vesz. terhes vagyok/voltam. Én is barnáztam az elején és nekem is volt egy vetélésem tavaly. Igaz és május közepétől 2 hónapra vissza fogok menni dolgozni az anyagiak miatt, de ha nem tenném mi is így is úgy is elmegyünk nyáron valahova. Szóval érezd jól magad!

Szintén 16 hetes kismami

2009. ápr. 21. 08:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Szerencsére mi 100%-os táppénzt kapunk, így anyagilag nem kapok kevesebbet. Akkor megyünk, még szeretnénk egyet "kettesben" lenni.

Nektek is jó nyaralást és boldog pocakosodást kívánok!

2009. ápr. 21. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!