Vélemények raf-pol babakocsikról?
Csak bolygós,ha nem bolygós kanyarnál ahogy kicsit rásegítesz,törik!
Nemcsak ez,másik márkásabb fajta is!
Én nem vennék ilyen kocsit!
Beleestem én is ebbe a hibába, terhesen kinéztem, hogy milyen jó meg is vettem. Otthon tologattam üresen, teljesen elégedett voltam, hogy jó döntés volt. Aztán megszületett a fiam, és kimentünk az első sétára. Oké, nem tömegközlekedtek, de mentek lépcsőn, padkán, vagyis mennétek.. Úgy kell felmenni vele, hogy megállsz, odalépsz a kocsi elejére, és a váznál felemeled. A karral nem lehet megbillenteni, egyszerűen annyira nehéz. Liftbe, kocsiba nem fért be, tehát ismerőshöz, vagy messzebbre nem tudtam menni vele. A lépcsőn én nem bírtam el gyerekkel együtt (az elején még a császár miatt, utána már nagy volt a gyerek). Kanyarodni izomból kell vele, pedig bolygó kerekes volt az enyém. Úgy mentem, mintha részeg lennék, mert nem lehet egyenesen tolni. Egy előnye, hogy nagy, a gyereknek kényelmes.
Az alsó kosár nem bír el sok súlyt, nekem leszakadt, de alig volt benne valami.
Én nagyon hamar eladtam, és egy espiro kocsit vettem helyette, és nem igaz, hogy ugyanolyan. Ez egy álom, az meg egy rémálom volt. Ezzel végre szeretek sétálni menni.
Nem bolygókerekes: barátnőméknek olyan van, de az a bajuk, hogy mivel minden kanyarnál rá kell nehezedni a kerekekre, már kitört nekik. Egy év használat után új kereket kellett venni rá.
Majd légyszíves írjátok már meg, hogy bevált-e a használat során a kocsi!
Én írtam részletesebben, hogy terhesen nagyon tetszett, üresen jó volt tolni, aztán megszületett a fiam, és egy borzalom volt használni élesben.
Kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!