Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a vélemények a graco...

Mik a vélemények a graco babakocsikról?

Figyelt kérdés
Kinéztünk egy graco babakocsit ami nagyon tetszik a praktikussága miatt. Van hozzá mózeskosár, autósülés, váz az autóba az autósülésnek amibe csak bele kell pattintani. Sportkocsira alakítható. Csak olyat hallotam hogy a nagy babáknak túl keskeny!! Ez igaz??
2009. jún. 11. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A barátnőméknem ilyen van és ők nagyon elégedettek vele. Nekem is tetszik, csak az az egy bajom van vele, hogy a mózeskosár textil. Mivel szept. végére várom a babámat és szeretnék télen sokat sétálgatni vele, így nekem picinek tűnik ha hozzávesszük a sok ruhácskát, plédet stb.
2009. jún. 11. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi pont a heten vettunk babakocsit Graco Spree.

Itt kulfoldon ahol elunk mindenki ezt hasznal szinte es mindenki meg van vele elegedve.

Nekunk is az tetszett meg h a babahordozo alakithato kocsiulesre.Konnyen osszelehet csukni,es nagyok a kerekei.

Hogy tul keskeny a nagyobb babanak?

Ezt nem tudom,mert a mienk nagyon nagy tehat szerintem ez is tipus fuggo h milyen Gracco-t veszel.

Biztosan talaltok megfelelot.

Szep babavarast.

2009. jún. 11. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

38+5 hetes kismami

(elozo voltam ez lemaradt)

2009. jún. 11. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk Quattro Tour de Lux van, eddig imádom! Nem keskeny, inkább hosszabb, mint a többi és ezért tűnik keskenynek. A miénk fél kézzel összecsukható,ez jó, de a többihez képest elég nagy összecsukva is. Ezért érdemes a kiállított modellt bepróbálni a csomagtartóba, mielőtt kifizetsz érte egy vagyont!
2009. jún. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!