Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes vagyok.2 napja...

5-6 hetes vagyok.2 napja egyhe rózsaszínű volt a váladékom. Elmúlt, azóta sincs semmi. Mitől lehetett? Normális ez, vagy lehet valami baj lesz? Ha elmúlt lehet még vetélés belőle?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Voltál már dokinál, ha még nem 6 hetesen már lehet menni, nekem már ennyi idősen látott szívhangot is, akkor nyugottabb lennél,

Boldog babavárást,

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 20. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha voltál már dokinál, akkor hívd fel, hogy megnyugtasson, bár ha nem vérzel tovább, és nem lesz darabos, akkor biztos nincs semmi baj. Úgyis csak a doki tud igazán megnyugtatni, én biztos felhívnám. Nem fog megharagudni.

Boldog babavárást!!:)

2009. ápr. 20. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz! Valószínű, hogy semmi probléma, de ezt az orvos mondja ki.
2009. ápr. 20. 12:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál, petezsákot látott, szerdán megyek megint. Hamarabb úgyse fog velem foglalkozni, csak megmondja, hogy rutaskorbin, magne b6 (ezeket szedem) és kíméljem magam. Ami el akar menni, az elmegy, sajnos :(

Csak a tapasztalatokat szerettem volna tudni.

Talán lényeges lehet, hogy PM alulműködésem van és itt a diagrammom is:

[link]

2009. ápr. 20. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj semmiképp, nekem is pontosan 6 hetesen 3 napig rózsaszínes váladékozásom volt, aztán a 4. napon egy erőteljesebb és sötétebb folyásom volt, ráadásul a hasam is fájt. Nagyon megijedtem, felhívtam az orvost, és pár nap múlva megnézett, minden rendben volt. Ez csak hormonális változás lehet, gondolom az elmaradt menzesz miatt is jelentkezhetett nálad is. Azért szerdán tényleg menj dokihoz, hogy megnyugodj! De biztosan nincs semmi baj, ha nem erőteljesebb vérzésed vagy erős görcsöd volt!

További boldog babavárást!

2009. ápr. 20. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem szintén volt de barnázás ez a nem várt előtti napon, ezért nem is gondoltam, hogy baba van. Majd a következő 'mensi idején' 8 hetesen, szintén barnázás és rózsaszínes folyás ekkor azonnal dokihoz mentem UH-ra. Minden okés volt, de kaptam Utrogestant mert azt mondta a dokim, hogy a szervezetem nem állt át még és a mensi idején ezért barnáztam. Az én dokim is azt mondta hogy ettől függetlenül, ha el akar menni a baba el is fog, de ez/az nem az én hibám lesz, mert akkor a baba nem egészséges olyankor. Remélem nem bonyolítottam nagyon túl és értetted a mondani valómat. Szerintem semmi gond nem lesz nálad sem, én legalább is nagyon szorítok neked. Majd írd meg miújság, okés?

11+4 htes kismama

2009. ápr. 20. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!