Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes vagyok, kedden...

27 hetes vagyok, kedden töltjük a 28-at! Ha most mennék a 30.hetes körüli uh-ra az nem lesz gond? Nem lesz probléma hogy most megyek?

Figyelt kérdés

Utána elutazunk 2 hétre,az ország másik felébe a tesóm esküvőjére,és így nem tudok pontosan az adott időpontban elmenni a uh-ra!

Ez lehet gond?Lehet hogy nem tudok elmenni az esküvőre??

2009. ápr. 19. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gond.
2009. ápr. 19. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
semmi gond nincs,de azért jelezd a dokinak
2009. ápr. 19. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!Megnyugodtam:)
2009. ápr. 19. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez a kötelező uh a 28. héten lett volna. Én meg megkértem a dokit, hogy későbbre rakja, mert pont a 28. héten mentünk 4D-re és a kettő ne ütközzön! Ezeket a vizsgálatokat nem muszáj pont egy adott héten megcsinálni! :)
2009. ápr. 19. 22:14
 5/7 Adri baba ***** válasza:
Én a 32.héten megyek a 30.hetire
2009. ápr. 20. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam,hogy 28-32.héten. Az én dokim és védőnőm azt mondta,h a 32.héten menjek.

Szerintem elég lenne ha hazajöttök.

2009. ápr. 20. 09:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok,akkor nem is aggódom!Csak a védőnő olyan gyagya,mindent napra pontosan akar csináltatni,bár néha ő felejt el dolgokat!És valamiért nála egy héttel fiatalabbak vagyunk,mint az uh,és a nőgyógyász szerint!Nem értem!Mindegy is,így ráérek,semmiről nem fogok lekésni!Köszike mégegyszer!
2009. ápr. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!