Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tud valami konkrétat? Most...

Ki tud valami konkrétat? Most olvastam, hogy a gyed változás a már megszületett gyerekekre nem vonatkozik.

Figyelt kérdés

Ezek szerint aki most kismama, arra igen?

[link]

Már mi sem kapunk 2 évig gyedet?

Ha valaki tudja hol van ez leírva konkréten, nagyon megköszönöm.

2009. ápr. 19. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem jelenti azt. Olvasd el a másik linket. A sajtó tájékoztatón úgy hangzott el, hogy fokozatosan vezetik be. és csak majd 2012-ben kerülnek bölcsődébe azok a gyerekek akikkel már csak két évig lehet otthon maradni.

2009. ápr. 19. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig úgy hallottam, hogy a július 1 után fogant babákra vonatkozik az új törvény.
2009. ápr. 19. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam tegnap a hiradóban hogy a megszűletet gyerekekre nem vonatkozik ,csak az ezek után szűletőkre fog.
2009. ápr. 19. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:

"a kormányfő szerint 2012-ben kerülnének bölcsődébe, óvodába azok a gyerekek, akikre ez már vonatkozik. Bajnai azt mondta, ezt az intézkedést csak akkor lehet végrehajtani, ha a mainál jóval több bölcsődei óvodai férőhely lesz az országban"

Köszi! Nagyon bepánikoltam ezen! Nagyon ideges lettem!

2009. ápr. 19. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Akik 2012-ben kerülten bölcsibe, azokat említik a cikkbben. Mi most szeretnénk babát, abban bízom, hogy a bölcsi építés lassan fog haladni és én is még 2 évig kaphatom majd a gyed-et. Máshol azt olvastam, hogy a július 01 előtt fogant babák esetén jár a 2 év gyed. Ez majd csak akkor lesz tuti, amikor a törvényt megszavazzák. Én nagyon reménykedem, hogy minél később lesz, vagy talán nem is változiki. Én nagyon számítottam erre a 2 évre, ha csak 1 év lesz, nem tudok tovább itthon maradni, közben meg a szívem szakadna meg 1 évesen bölcsibe adni a babát.
2009. ápr. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!