Van itt olyan aki 28 hétre szült? Hogy alakult igy a helyzet és mi történt a babával? Mekkora ilyenkor a baba és mennyi az esélye az életben maradásra? Ilyenkor mire lehet számítani?
Szia! Én nem olvastam el a többi választ, de a kérdésedre tudok válaszolni. Szilveszterkor szültem napra pontosan 28 hétre. 1070 grammos és 32 centis volt a kisfiam, életben maradt sőt semmi baja nem is volt, még agyvérzést se kapott. Még soha nem volt beteg, tegnapelőtt volt 8 hónapos. Gyönyörű, nem is látszik rajta, hogy koraszülött. Makkegészséges, még mindig csak szopizik (és délelőttönként kap gyümölcsöt, mert hogy már nagyfiú, és ideje). Annyi, hogy mindenben 5 hónaposnak számít, de ügyesebb, mint az 5 hónaposak. Forog már hasról hátra és vissza is, magyaráz nekünk egész nap és olyan jóízűeket kacag!!! Most 5540 gramm és kb 63 centi.
9 hetet töltött kórházban, 4-et ahol született inkubátorban, aztán a másik kórházban (a hízlaldában :) )még két hétig inkuban volt és utána 3 hétig kiságyban, 2000 grammal engedték ki. Erős, ügyes, hihetetlen nagy akaratereje van, egy kis küzdő. Nem tudom, miért kérdezted ezt, remélem, hogy Neked nem kell átélned hasonló fájdalmakat és aggodalmakat, mint nekünk. Sajnos nem volt időm végigolvasni az összes kommentet és amiket közben írtál, de megfogott a kérdésed, és úgy éreztem, mindenképpen válaszolnom kell.
Szívből kívánok Neked minden jót! Remélem, hogy minden jól alakul Nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!