Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki 28 hétre...

Anita0802 kérdése:

Van itt olyan aki 28 hétre szült? Hogy alakult igy a helyzet és mi történt a babával? Mekkora ilyenkor a baba és mennyi az esélye az életben maradásra? Ilyenkor mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kérlek nem idegeskedni, rendben lesz minden meglátod. Gyönyörű, egészséges babád lesz, csak így állj hozzá!
2011. szept. 2. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Én nem olvastam el a többi választ, de a kérdésedre tudok válaszolni. Szilveszterkor szültem napra pontosan 28 hétre. 1070 grammos és 32 centis volt a kisfiam, életben maradt sőt semmi baja nem is volt, még agyvérzést se kapott. Még soha nem volt beteg, tegnapelőtt volt 8 hónapos. Gyönyörű, nem is látszik rajta, hogy koraszülött. Makkegészséges, még mindig csak szopizik (és délelőttönként kap gyümölcsöt, mert hogy már nagyfiú, és ideje). Annyi, hogy mindenben 5 hónaposnak számít, de ügyesebb, mint az 5 hónaposak. Forog már hasról hátra és vissza is, magyaráz nekünk egész nap és olyan jóízűeket kacag!!! Most 5540 gramm és kb 63 centi.

9 hetet töltött kórházban, 4-et ahol született inkubátorban, aztán a másik kórházban (a hízlaldában :) )még két hétig inkuban volt és utána 3 hétig kiságyban, 2000 grammal engedték ki. Erős, ügyes, hihetetlen nagy akaratereje van, egy kis küzdő. Nem tudom, miért kérdezted ezt, remélem, hogy Neked nem kell átélned hasonló fájdalmakat és aggodalmakat, mint nekünk. Sajnos nem volt időm végigolvasni az összes kommentet és amiket közben írtál, de megfogott a kérdésed, és úgy éreztem, mindenképpen válaszolnom kell.

Szívből kívánok Neked minden jót! Remélem, hogy minden jól alakul Nálad!

2011. szept. 2. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Megírnád, mi lett Veletek? Érdekel a sorsod!!!
2011. okt. 21. 20:58
 14/15 A kérdező kommentje:
kedves vagy.eddig minden ok. ma vagyok 35h3napos múlt hét szerdán voltam dokinál akkor a bpd 84 méhszáj zárt.szerintem kicsit kisebb mint kéne lenni de a doki nem mondta hogy gond lenne.hétfőn megyek az első ctgre.egyébként ép az előbb volt deja vu érzésem hogy ma fogok szülni.kérlek ne nézz h...nek,de olyan ijesztő volt.remélem nem szülünk meg éjszaka :-)
2011. okt. 21. 22:47
 15/15 A kérdező kommentje:
közben elköltöztünk a mamát az anyám ápolja,vele nem mondhatnám hogy kijövök(abszolút nem tekintem az anyámnak,inkább a mamát)szinte egyáltalán nem lehet rá számítani 6 hét alatt 1x sikerült kikönyörögnöm tőle hogy hozzon 1kg kenyeret mert nem biciglizhetek,jelzem kb 3 percre lakik,egyébként magasról tesz ránk.a mama viszonylag "jól" van heti 2x szívják a tüdejéről a vízet de ennek ellenére nem adja fel.már nagyon várja az unokát és még most is hogy ílyen állapotban van még most is engem félt és óv.remélem nálatok is minden ok és jól van a babád és rendesen fejlődik.:-)
2011. okt. 21. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!