Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21. héten hány plusz kg-nál...

21. héten hány plusz kg-nál tartasz/tartottál?

Figyelt kérdés

Csak azok válaszát szeretném olvasni akik plusznál járnak, mert sajnos én az az alkat vagyok aki még a levegőtől is hízik. Pedig NAGGGYON odafigyelek, hogy mit és mennyit eszek és napi 3 órát sétálok!

Köszi!

2011. szept. 1. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Második babámat várom, kezdettől fogva 180 g ch diétával, így a 22. hétben +4,5 kgnál tartok, de én is viszonylag elég vékony voltam. 172 cm, 54-55 kg.

19 hetesen voltam a védőnőnél, akkor volt +3,5 kg körül, amire már majdhogynem szörnyűlködött a védőnő, jól ki is akasztott. Jövőhéten megyek hozzá, már előre félek.

Előző terhességemnél 19 hetesen 62 kg voltam (ami + 5 kg volt, de 57kg-ról indultam) és 13 kg lett a vége(utolsó 3 hónap ch diéta)

2011. szept. 2. 08:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nekem ez második terhességem 168/59 kg-al kezdtem. Az előző terhességemet 167/56-al és plusz 18 lett a vége.

Mi most 20+5 naposak vagyunk és kb 3,5 kg eddig a plusz. Tudom, hogy ez nem eget rengető, csak azért aggódok, mert ebből 2 kg 3 hét alatt jött fel(pedig nem eszek többet,nem mozgok kevesebbet)+ már előre hallom a védőnőmet. Majd kapom az áldást, hogy ez mennyire sok! És hát nem is akarok 20 kg felszedni, mint előző terhességemnél...

2011. szept. 2. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!