Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenre oda tudtatok figyelni?

Mindenre oda tudtatok figyelni?

Figyelt kérdés
Gondolok arra,hogy amikor terhes és vigyázzol magadra!Nehogy bármi baj essen neked vagy a kicsinek!Vagy amikor már megvan a baba és vigyázzni rá!
2011. szept. 1. 16:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"És van az ösztön valóban, hogy nem hagyom sírni az újszülött gyerekemet csak azért, mert régen úgy gondolták, hogy ez a jó."

Ahogy írta is az előttem szóló, "ösztön" nagyon fontos szó!

Három hónapos volt a lányunk (első szülött),amikor este,fürdés és vacsi után, nem akart aludni. Az ösztöneimre hallgatva hagytam had sírjon,és pár perc múlva elaludt. Ezt utána még 2 este csinálta meg,majd soha többé! Ha nem az ösztöneimre hallgatok,hanem az apukára,akkor ki tudja meddig mi lett volna!

Hogy őszinte legyek,anyai érzéseim alig voltak,nem imádtam fél éves koráig úgy az elsőt,mint más édesanya,de ennek ellenére mindig tudtam mikor mi a jó és mi nem. Azt hiszem ez az igazi ösztön!

2011. szept. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!