Normális ha csak az egyik oldalt érzem rugdosni a babám? És általában van egy aktiv idöszaka naponta ez kb 19:30-21:00 ig tart.
szia!
Fontos tudni , hogy mennyi hetes vagy. Nekem úgy 30 hetes koráig jobboldali volt :) Az a kedvenc helye még mindig , ott jobban "mozog" , de mivel egyre kevesebb a helye a növekedés miatt ökegyelmének; kénytelen máshol is megmozgatni a tagjait :) szóval légy nyugodt!
az aktiv időszakon meg ne lepődj meg ha változni fog. Az én picim este és hajnalban szokott aktív lenni , de akár délután is elkezdhet izegni. Általában evésre/ívásra "indul be" , gondolom felébred rá :)
35 hetes km
az en manom kedvenc helye bal oldalt van,jobb oldalon csak nagyon keveset tartozkodik.amugy nekem mar a 17.hettol rugdos, de csak fekve es ulve ereztem, allva eloszo 21+2 hetesen ereztem, mozgas kozben.nekem is naon aktiv, foleg este, 19 oratol egesz hajnalig, mert ejjel mikor felebredek, erzem hogy mindig ebren van es mozgolodik
udv.23 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!