Kedves várandós kismamák! Segitséget szeretnék kérni tőletek kinek mi volt a tünete amikor terhes lett pl: megjönérzés? V Magasan maradt a hője? Stb
Szia!
Nekem is ma kellene megjönnie (vagyis kellett volna), és nekem péntek óta hatalmas a cicim (csak az egyik) és pel is vvoltam puffadva!Nálam ugyanezek a jelek voltak a lányommal is, így én hétfőn délutáni! pisiből csináltam egy tesztet és pozitív lett!De akkor én már 99%-ban biztos voltam benne hogy sikerült! :)
Csinálj egy tesztet reggel!Vagy most ha van otthon!
Drukkolok!
Én is holnap reggel csinálok egy újat! :)De már a hétfői is kint van a hűtőn :) És a 21 hós lányom már pémtek óta mutogat a pocakomra és mondja hoigy babi! :) olyan édes!Bár először a cicimre mondt, hogy babi bent!, mert még szopizik és gondolom nem olyan!De már tudja hogy babai a pocakban lakik :)
Majd írd meg mi lett az eredmény! Nagyon drukkolok! :)
Neked mikor volt az utolsó menszi,nekem aug.4!
szia! drukkolok :)
nekem fiammal: iszonyatos mellfájdalom - melltartót sem tudtam hordani- ez rögtön a legelején- még nem csináltam tesztet sem akkor! és borzasztó fáradtság! mint akit fejbe vertek olyan voltam.
most lányommal: 4-5 nap mellfájdalom - na ekkor csináltam meg a tesztet mert gyanús volt :)- ezt is mielőtt a menzes kellett volna hogy jöjjön! a fáradtság elmaradt, de jött a rosszullét !! jaa és nagyon kívántam az ecetes dolgokat! - pedig utálom! innen is éreztem hogy valami nem stimmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!