Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem magzatvíz? Többi lent.

Ugye nem magzatvíz? Többi lent.

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok. Ha elmegyek vécére(nagy vécére) erőlködök, mert nagyon nehezen tudok, viszont kell(bocsi h gusztustalan..) akkor pisi után folyik valami más is. Több folyásom van, mint szokott, de csak 1-2 cseppel. A babám viszont egész éjjel majd szét repesztette a hasamon a bőrt, úgy nekifeszül, nem tudok felkelni annyira és már most is kezdi... De úgy érzem, mintha a vesémen állna és a fejével nyomná a hasfalam, utána pedig mintha keresztbe feküdne és úgy nyomja az egészet, és el se jön onnan, csak fél óra/óra múlva.....:(( Iszonyú érzés..:( Mi történik??? Létezik magzatvíz szivárgást kimutató teszt?? Ha igen, mennyibe kerül??
2011. aug. 31. 09:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
a dokim 150 km-re van, a maszek nőgyógyászok meg csak délután vannak. A párom 2ig dolgozik, utána lemegyünk a dokimhoz, előbb nem tudok semmit tenni, maximum a gyógyszertárban ha lehet kapni magzatvíz-tesztet..
2011. aug. 31. 09:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál enni pár falatot, vécézni, oldalra feküdni? Ezek nálam beváltak, olyankor arrébb feküdt.
2011. aug. 31. 09:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod esetleg felhívni a gyógyszertárat, van-e nekik,hogy fölöslegesen ne menj? Sajnos ebben nem vagyok tájékozott.
2011. aug. 31. 09:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam mindent, csak apa tudja arrébb varázsolni azzal, hogy simogatja, beszél hozzá:):(

Nem tudom a telefonszámukat, de nincs messze innen..

2011. aug. 31. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Apás lesz :)) Szerintem tegyél egy próbát a teszttel, így tudod meg a leghamarabb, magzatvíz-e, és kell-e sürgősen doki! Együtt érzek és drukkolok, hogy minden rendben legyen :)
2011. aug. 31. 10:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Indikátor papírt (lakmusz papírnak is nevezik) vegyél, ez nekem is mindhárom terhességemnél para volt. Egyszerűen letépsz belőle egy darabot, odateszed, és ha szivárog a magzatvíz, méregzöld lesz.

Indikátor papírt sajnos nagyon kevés helyen árulnak, ha van a környezetedben olyan, aki otthon pálinkát főz, annak lehet a háznál. Talán mivel vidéken laktok, lesz ilyen szomszédotok.

Remélem, semmi bajod.

2011. aug. 31. 10:14
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Elmegyek a gyógyszertárba:)
2011. aug. 31. 10:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
szia!hogy vagy?a baba arrébb ment?
2011. aug. 31. 11:07
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Majd jelentkezz! Drukkolok,hogy minden rendben legyen.
2011. aug. 31. 11:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Nem magzatvíz!!:) Megnyugodtam!!:) A baba nem ment arrébb, de legalább a kutyát meg tudom sétáltatni:D:D
2011. aug. 31. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!