38 hetes vagyok. Ha a szülés nem a magzatvíz elfolyásával indul be, hanem majd fájásokkal kezdődik, akkor azokkal a has keményedése is velejáró lesz?
Szia, nekem 3 gyerekem van, egyszer sem ment el a víz.
A jóslófásások még nem fájnak igazán, de a has kemény. Ha a fájásaid erősödnek és rendszeresek lesznek, akkor utalhat a vajúdás kezdetére.
Amúgy nekem sokkal korábban is keményedett a hasam, a 30. hét után rendszeresen:) csak az még nem fájt:)
Gyors szülést:)
Szia!
Első szülésem fájásokkal indult.Szerintem nem az a mérvadó,hogy keményedik is e vagy sem.
Mindenkinél máshogy indul a dolog.
Nekem először csak össze-vissza fájogatott kicsit,aztán egyre gyakrabban és jobban.Egy idő után érdemes az időt nézni,hogy van e fájások közt valami rendszeresség.
Az elsőnél 5 perces fájásokkal indultunk a kórházba,ami 20 km-re volt tőlünk.Ez este 9-kor volt és reggel 7-re lett meg a baby.
2009.május 4-én.
10 perces fájás jelentkeztek ejszaka. Sajnos reggelre elmúltak. A kórházban oxitocinnal újra felerősítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!