Bevérzés felszívódik?
Figyelt kérdés
én 12 ik hétbe járok és 5 ik hét óta van egy bevérzésem amivel barnázok azóta is meg friss vér is többször megjelent akkor egyből ügyelet volt a babám szépen fejlődik viszont 7 hete csak fekszem és gyógyszerek,jelenleg csak fehér folyásom van,áprilisban elvesztettem már egy babát 5 hetesen!Konkrétan a kérdésem az hogy a bevérzés terhesség melett hogyan szívodik fel?kiürül barnával,vérrel hüvelyen keresztül vagy a sok pihenéstől össszezsugorodik és eltűnik?2011. aug. 30. 16:04
1/3 anonim válasza:
Nekem 1-2 hétig barnásan ürült.Utána pedig már nem találták meg az ultrahangon!
Tényleg szigorúan pihenj,csak wc és tusi!
Muszáj!!!
36hkm
2/3 anonim válasza:
Nekem 2 napig vérzett,de nem nagyon,inkább csak a pisilés után észleltem.Nekem a 9. héten pukkant ki,vagy szivódott fel,akkor tünt el,de még utána feküdtem a 11. hétig.Aztán már nem kellett.
3/3 anonim válasza:
A tavaly novemberben volt nekem is egy veszitesem 5 hetesen,megallta fejlodesben a baba.Mostani terhessegemmel sajnos en is az 5 ik hettol barnazok, es ketszer volt beverzesem.14 ik hetben vagyok de meg mondig barnazok. Szedek Duphastont es pihengetek, de csak neha szunik meg a barnazas rovid idore, vagy feherfolyas valtja fel.Remelem hamarosan elall mert egeszen kikeszit ez a helyzet.Amugy a babaval minden rendben volt.3 hete voltam az ugyeleten es hamarosan megyek kontrolba. Minden jot kivanok neked.Pihenj sokat ha teheted, nekem van egy 2 eves lanyom aki sokat nem hagyja hogy pihenjek.Kitartsat es szep babavarast kivanok.Majd ird meg hogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!