Miért kell harántfekvéses babánál az utolsó 4 hétre kórházba fekügni?
Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok, harántfekvéses a babám(Még!!!)azt olvastam valamelyik oldalon hogy egy kismamának azt mondta az orvosa hogy ha nem fordul be a baba az utolsó 4 hétre be kell feküdnie a kórházba! Meg hogy a haránt még rosszabb mint a farfekvés stb... Miért?2009. ápr. 19. 09:37
1/2 anonim válasza:
Szia!
Az én Babám is harántfekvéses,és szó nem volt arról, hogy kórházba kell mennem.Annyit mondott az orvosom, hogy ha a 36. hétig nem fordul be, elvileg utána már kevés rá az esély, de még akkor sem kizárt.Nekem elég széles a csípőm, ezért lehet, hogy "jól érzi így magát".Ha így marad, akkor császár lehet belőle, de befeküdni csak azért mert haránt fekszik nem kell.
Minden jót Nektek!
31 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Szia!A barátnőmnek se kellett befeküdni előbb.Megkapta az időpontot,hogy mikor császározzák és azelőtt 1 nappal feküdt be a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!