Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok. A doki az...

25 hetes vagyok. A doki az átlagosnál valamivel több magzatvizet állapított meg, de a babával minden oké. a doki a cukorra gyanakszik (amire hétfőn megyek) de ha jó lesz a cukrom, akkor miért lehet? Mi lehet az oka a több víznek?

Figyelt kérdés
Ez egy másik doki volt,viszont még tegnap beszéltem a saját dokimmal,aki azt mondta,ritka az akinek pont annyi a magzatvize amennyinek lennie kell,de szerinte ezen ne aggódjak..
2008. márc. 8. 09:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt,nem is megbántani akartalak,de én arra lettem volna kíváncsi akinek hasonlót mondtak,mi történt,nem rögtön engem kell leb....ni,hogy homokba dugom a fejemet.arra voltam kíváncsi kivel mi volt,akinek hasonlót mondak,de ma csak a rémtörténetekkel találtak meg..eddig normál volt a magzatvíz,én sem vagyok felelőtlen,én is vesztettem már el babámat,sőt a lányom is egy 26 hétre született 850gr-os 35 centis baba volt,akinek a mai napon már semmi baja,de az ő példájából tanulva tudom,hogy nem kell mindig a rosszra gondolni,mindig pesszimistának lenni,és azonnal a legrosszabbra gondolni.Ne haragudj,hogy ide irogatok,és mégis megbízok a dokimban,de ha nem hinnék neki és nem bíznék benne,akkor valószínű nem járnék hozzá,hanem csak ide irogatnék neked..........de talán azért írtam,mert gondoltam holnapig vannak optimista sztorik is,nem csak a pánikkeltés.....
2008. márc. 9. 13:14
 12/16 A kérdező kommentje:
bár én nem haragszom rád,mert ha már velem is megtörtént volna ami veled,lehet én is ennyire pesszimistán látnék mindent,de azért mert a te dokid anno ekkorát tévedett,nem biztos,hogy akkor már minden doki téved.És ha mégis minden és mindenki tévedne engem illetően,akkor sem nagyon tudnának már velem mit tenni,hiszen már a 26 hetet taposom...és nem szívesen élnék ugy tovább a gyerekkel a hasamban,hogy hónapokig arra gondoljak,hogy ugyis majd elveszítem.....ennyi
2008. márc. 9. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor miért kérdezted, ha ennyire bízol a dokidban! Itt mindenki segíteni szeretne, persze te döntöd el, mit csinálsz, csak akkor tényleg nem értem miért is kérdezel????????? Mit vártál mit válaszolunk látatlanban? Meg nem szakemberként? Itt próbáltuk a saját tapasztalatainkat leírni. Nekem is nagyon jó orvosom van, mindenki meg van vele elégedve, de nekem azt mondta, hogy alapvetően nem gond a kissé több magzatvíz, DE érdemes!!!!!! utánajárni, mitől lehet!!!!
2008. márc. 10. 09:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Talán azért kérdeztem itt,mert a kérdéseimre általában itt megnyugtató válaszokat kapok,attól még bízhatok a dokimban nem??vagy ide csak azok írnak,akik nem bíznak az orvosukban??Nem győzöm hangsúllyozni mennyire sajnálom ami veled történt,sőt köszi,hogy elmondtad,de azért lehetnél egy picit optimistább....amugyis alapjáraton elég pesszimista vagyok,mert én is megjártam a hadak útját,de inkább a jóra próbálok gondolni,kicsit optimistább válaszokat vártam,és olyan történeteket mint az enyém,hogy minek mi lett a vége..De azért mert valakivel egy "tragédia"történt ilyen ügyben,attól még én nem dugom homokba a fejem,ha nem rohanok azonnal,rögtön vissza a dokihoz...
2008. márc. 10. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom kinek írtad, de én az előző válaszoló vagyok, velem (szerencsére) nem történt tragédia. CSAK utánajártam mitől lehet a több magzatvíz. És CSAK a tapasztalatomat írtam le, nem mást. Hogy nekem mit csináltak és mit mondtak. De tovább nem vitázom veled, valóban azt teszel, amit akarsz!!!!!
2008. márc. 11. 09:22
 16/16 A kérdező kommentje:
örülök,hogy végre abbahagyta xy a rémtörténeteket.a több magzatvíz oka ma kiderült,és nem kell temetni sem engem,sem a babát,és nem dobáltam ki az ablakon potyára 25.000ft-kat sem....Szerintem ehez a kérdéshez már felesleges bármit bárkinek írni,ha tudnám kitörölném,csak gőzöm sincs hogyan kell....pá
2008. márc. 11. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!