Kinek mennyi magzatvizet mértek mm-ben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 11:23
1/5 anonim válasza:
Érdekeset kérdeztél... nekem csak annyit mondtak mindig,hogy közepes mennyiségű.
2/5 anonim válasza:
Soha nem mérték, hogy hány köbcenti.. eleve nem is lehet milliméterben megadni, hisz ennek térfogata van.... Csupán az állt az uh-leleteken, hogy normális mennyiségű.
Különben sem mindegy, hogy mikor mérik (ez eleve csak becsülhető)... a 16 héten eleve kevesebb lesz a mennyisége, mint a 32. héten.
3/5 anonim válasza:
sose mérték
mindíg jó volt az eredmény
pontosabban ez volt a papírra írva :
magzatvíz mennyisége átlagos
4/5 anonim válasza:
Nekem is csak annyit írtak minden UH-os papírra, hogy átlagos mennyiségű. Nem hallottam még olyat, hogy valakinek lemérték volna.
38 hetes km
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem enyhén magasabbat írt a doki, pontosan belső zseb: 92 mm
29+5 km
2011. júl. 11. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!