Tegnap voltam 4d-s uh-on, megvizsgált és rákszűrés volt. A doki mindent rendben talált de mikor a rákszűrést csinálta, eléggé fájt, és szólt is, hogyha most kicsit vérezni fogok ne ijedjek meg, mert azt ő csinálta. Normális ez?
Szia!
Nekem sosem fájtak a vizsgálatok,se a rákszűrés,viszont most,hogy babát várok nagyon kellemetlen minden amit csinálnak.
Szerintem valamidhez erősebben ért hozzá a doki ,amit látott is és ezért szólt. Ilyenkor vannak akiknek érzékenyebb a hüvely,ill.a méhszályfala (nekem is),ez is okozhat vérzést.
Nem kell izgulni a barnás folyás miatt,mert az is vér csak kevés.Valószínű,hogy 3-4 nap múlva elmúlik majd.
Nekem a 25. héten írtak fel kúpot,amit nehezen tudtam használni,fájt is. Valószínű,hogy felsértettem vmit mert 4 napig rózsaszínes folyásom volt tőle,de utána minden rendben volt.
Hogyha nem múlik el pár nap alatt,akkor viszont menj vissza a dokidhoz,de szerintem nem lesz baj.
Szia! Én kb. 2 hete voltam rákszűrésen és nekem is fájt, amikor csinálta. Hazafelé egész végig azon járt az agyam, hogy nehogy elkezdjek vérezni. Szerencsére vérzés nekem nem volt, de a fájdalom egész este megmaradt.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!