Külön táskába pakoltatok be a szülésre?
Figyelt kérdés
Most kezdem a csomag összepakolását, és érdekelne hogy ti külön táskába raktátok be ami a vajudáshoz kell, és ami már a szülés után a kórterembe? Mi került a szüléshez való táskátokba? Köszönöm a segitségeteket!2009. ápr. 18. 12:02
1/3 anonim válasza:
egy nagytáskám volt amiben külön raktam egy kis zacsiba amit bevittem a vajudo szobába
2/3 anonim válasza:
a szüléshez külön pakoltam - abba szőlőcukor, szénsavmentes ásványvíz (csak ezt lehet enni-inni vajúdás közben), tusfürdő, törölköző (mert vajúdás elején beöntést kapsz, borotválnak, majd le lehet zuhanyozni), 1-2 db tena betét (a szülés után vérzel, és jobb, ha inkább ezt rakják be, mint a kórházi vattás-gézes betétet)
hálóing esetleg (ahol én szültem, ott csak adnak kórházi hálóinget, hogy ne a tiédet vérezd össze)
ha apás szülés lesz, akkor az apuka cuccát bele lehet tenni - fehér papucs, fehér zokni, világos váltópóló, váltónadrág)
fényképezőgép
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. ápr. 18. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!