Sokat csuklik a babám, ez nem baj?
36 hetes vagyok,az utóbbi egy hétben kezdtem el érezni a babám csuklását,naponta 3-4 alkalommal is csuklik.
Nem sok ez?Ez nem árt neki,ugye?(Tudom naív a kédés)
Szia.Az én tudomásom szerint nem baj.Probál levegöt venni,készül a kinti létre,és emiatt csuklik.
Az én babom is sokat csuklik.
35+1hkm
Ez jó jel, azt jelenti a hogy a tüdeje már elég fejlett.
Nekem egyik gyerekemnél fél óra volt a rekord folyamatosan. És hogy napi hányszor? Na azt már nem is számoltam... :o)
szia!
A szakkönyvek szerint ez azt "bizonyítja" hogy a tüdeje kifejlődött- nem tudom mi köze van a kettőnek egymáshoz.
Jó tudni: A csuklás mikor megszületik a baba is csak az anyukát zavarja,a babát nem-de sok szülő nem a babát veszi figyelembe,hanem saját magát,és próbálják megszüntetni a csuklást. Pedig nincs rá szükség!
A 2 előző terhességemkor egyszer sem csukottak a lányok,de most a 3. baba egyre többet:-)
Én kiélvezem,mert imádok pocakosnak lenni!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,37hkm
Akkor megnyugodtam.Azt hittem neki ez kellemetlen.Ezek szerint csak ügyeskedik a légzéssel,de a "vízben" nem jön össze.:)
Első kismami!Október 1-re vagy kiírva és tegnap volt a fordulód?
Szia!Elsö kismami vagyok.Igen,okt 1-re vagyok kiirva,és tegnap volt a fordulo.Miért???
Érdekes amugy mert nekem eddig nagyon sokat csuklott,viszont mostanság már közel nem annyit...!!!Ez mitöl van igy pl.??
35+1 hkm
Én is október 1-re vagyok kiírva,36-ik hétben vagyok,nem betöltött 36 hetes,bocs.
Hát Én most ismertem rá határozottan,hogy ez bizony csuklás!
Én eddig nem éreztem. :)Nemtudom mi a jelentősége,csak kezdtem aggódni,mert sokszor és sokáig csuklik szegénykém.
Hol fogsz szülni?Én Pécsen.Feltétlen örülnék ha tartanánk a kapcsolatot,örülök hogy össze akadtunk.
Hogy állnak most a baba és Te körülötted a dolgok?(jóslófájások,hogy érzed magad,mekkora a babusod,stb.)
Jól viseled?Én már elég nyügös vagyok.Sokat keményedik a poci,fájdalmasan ráadásul.A bokám mint egy elefánté,derekam mintha be lenne csípődve.De mindegy,megéri!:)
Örülök a tegnapi lehűlésnek.
Üdv!Évi
Ja és persze kíváncsi lennék kit vársz októberre?
Én kislányt akinek Kinga lesz a neve.
Szia.Nállunk kisfiu lesz ismét,és Richárdnak fogják hivni.Háát elég nehezen viselem én is a dolgokat.Én Bp-en a Szent imre korházban fogok szülni.Nekem is sok joslom van,és az elmult napokban geyre több,és egyre erösebbek...
Irj privit,ha gondolod.Szivesen tartanám veled a kapcsolatot.35+2hkm. V.
Sziasztok!
Én 38 hetes vagyok, de szinte alig csuklik. EZ így o.k.?
Szép nevet választottál. Nekünk Kincső lesz, ha lány lesz, de aszonták fiú, így Bálint lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!