Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat csuklik a babám, ez nem...

Sokat csuklik a babám, ez nem baj?

Figyelt kérdés

36 hetes vagyok,az utóbbi egy hétben kezdtem el érezni a babám csuklását,naponta 3-4 alkalommal is csuklik.

Nem sok ez?Ez nem árt neki,ugye?(Tudom naív a kédés)

2011. aug. 28. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia.Az én tudomásom szerint nem baj.Probál levegöt venni,készül a kinti létre,és emiatt csuklik.

Az én babom is sokat csuklik.

35+1hkm

2011. aug. 28. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez jó jel, azt jelenti a hogy a tüdeje már elég fejlett.

Nekem egyik gyerekemnél fél óra volt a rekord folyamatosan. És hogy napi hányszor? Na azt már nem is számoltam... :o)

2011. aug. 28. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

szia!

A szakkönyvek szerint ez azt "bizonyítja" hogy a tüdeje kifejlődött- nem tudom mi köze van a kettőnek egymáshoz.

Jó tudni: A csuklás mikor megszületik a baba is csak az anyukát zavarja,a babát nem-de sok szülő nem a babát veszi figyelembe,hanem saját magát,és próbálják megszüntetni a csuklást. Pedig nincs rá szükség!

A 2 előző terhességemkor egyszer sem csukottak a lányok,de most a 3. baba egyre többet:-)

Én kiélvezem,mert imádok pocakosnak lenni!

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyerkőcös,37hkm

2011. aug. 28. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj! Kint is sokat fog csuklani (állítólag) :). Az én kisfiam is rengeteget csuklott a pocakomban és sokáig,kint is így volt!
2011. aug. 28. 13:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam.Azt hittem neki ez kellemetlen.Ezek szerint csak ügyeskedik a légzéssel,de a "vízben" nem jön össze.:)

Első kismami!Október 1-re vagy kiírva és tegnap volt a fordulód?

2011. aug. 28. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!Elsö kismami vagyok.Igen,okt 1-re vagyok kiirva,és tegnap volt a fordulo.Miért???

Érdekes amugy mert nekem eddig nagyon sokat csuklott,viszont mostanság már közel nem annyit...!!!Ez mitöl van igy pl.??

35+1 hkm

2011. aug. 28. 14:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Én is október 1-re vagyok kiírva,36-ik hétben vagyok,nem betöltött 36 hetes,bocs.

Hát Én most ismertem rá határozottan,hogy ez bizony csuklás!

Én eddig nem éreztem. :)Nemtudom mi a jelentősége,csak kezdtem aggódni,mert sokszor és sokáig csuklik szegénykém.

Hol fogsz szülni?Én Pécsen.Feltétlen örülnék ha tartanánk a kapcsolatot,örülök hogy össze akadtunk.

Hogy állnak most a baba és Te körülötted a dolgok?(jóslófájások,hogy érzed magad,mekkora a babusod,stb.)

Jól viseled?Én már elég nyügös vagyok.Sokat keményedik a poci,fájdalmasan ráadásul.A bokám mint egy elefánté,derekam mintha be lenne csípődve.De mindegy,megéri!:)

Örülök a tegnapi lehűlésnek.

Üdv!Évi

2011. aug. 28. 21:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Ja és persze kíváncsi lennék kit vársz októberre?

Én kislányt akinek Kinga lesz a neve.

2011. aug. 28. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia.Nállunk kisfiu lesz ismét,és Richárdnak fogják hivni.Háát elég nehezen viselem én is a dolgokat.Én Bp-en a Szent imre korházban fogok szülni.Nekem is sok joslom van,és az elmult napokban geyre több,és egyre erösebbek...

Irj privit,ha gondolod.Szivesen tartanám veled a kapcsolatot.35+2hkm. V.

2011. aug. 29. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 38 hetes vagyok, de szinte alig csuklik. EZ így o.k.?

Szép nevet választottál. Nekünk Kincső lesz, ha lány lesz, de aszonták fiú, így Bálint lesz.

2011. szept. 25. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!