Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha babát várok, miért nem...

Ha babát várok, miért nem mehetek az állatkertbe?

Figyelt kérdés
Azt hallom, hogy nehogy menjek, de a kérdésemre, hogy miért, nem kapok választ. Ez valami babona? Hallottatok ilyenről?
2009. ápr. 18. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Nemhinném,hogy babona.Inkább a fertőzések betegségek miatt mondhatják.Legalábbis én így gondolom...
2009. ápr. 18. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség! Nyilván nem fogsz állati ürülékben hemperegni, vagy vadállatokat dögönyözni. Valószínűleg azért nem kaptál választ a miért kérdésre, mert ekkora ostobaságot nem lehet megindokolni. Gondolom a toxoplazma fertőzésről hallott valamit fél füllel az, aki ezt tanácsolta.
2009. ápr. 18. 00:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy komly alapja van ennek a tiltásnak. Én pl 3x is voltam a keresztgyerekeinkkel az állatkertben a várandóságom alatt, és semmi bajom nem lett. Az állatsimogatóba nem mentem be, és fokozottan odafigyeltem a kézmosásra, tisztálkodásra( ez amúgy is így volt egész pocakos koromban).

Nyugodtan menj el.

2009. ápr. 18. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is butaság,én is voltam,ha rendszeresen mosol kezet és nem nyúlkálsz állatokhoz nem lesz bajod!
2009. ápr. 18. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nyugodtan mehetsz. Mi is készülünk május 1-jén és már voltunk is. Csak figyelj a kézmosásra. Ha nem megoldható, legyen nálad nedves törlőkendő, azzal is tisztán tudod tartani a kezed, míg nem találsz egy mosdót.
2009. ápr. 18. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én még ilyent nem hallottam! 30 hetesen voltunk állatkertben, simán etettem az állatokat.

Fertőtlenítő kendő volt nálam, és kezet is mostam. Szerintem semmi okod nincs rá, hogy ne menj, kivéve, ha sokat kell gyalogolni és nem bírod.

2009. ápr. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!