7 hetesen barnás folt. Baj lesz? Mit tegyek? Ma délután megemeltem magam és kevés barnás folt lett később a bugyimon. Mit tehetnék? Nagyon félek, hogy baj lesz. Görcseim nincsenek, de nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 22:21
11/15 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz!Nem akarlak megrémíteni de én ugyan így voltam 7 hetesen barnáztam nem mentem orvoshoz 11 hetesen szabálytalan petezsák a magzat már felszívódott!Még ma lásson orvos!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ma voltam két kórházba is /Bp/ egyikben közölte jó bunkó módon a doki, hogy nem is ide kellene jönnöm, de jófejségből megvizsgál, de biztos nem lesz semmi baj, na ebből köszi nem kértem, aztán a másik helyen megnézett egy ügyeletes doki, megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, van szívhang. Magnéziumot kell szedjek és sok pihenés. Remélem nem lesz baj, igyekszem jobban vigyázni magamra. Jövö héten újra megnézetem magam.
2011. aug. 27. 19:45
13/15 anonim válasza:
Helyes, jól teszed! Minden jót!
14/15 A kérdező kommentje:
Megint barnázás! :-(
Dokim szerint nincs hatásos gyógyszer rá, magnézium és fekvés. Hááááááát nem is tudom. Várjuk mi lesz.
2011. aug. 31. 16:07
15/15 anonim válasza:
Dehogynem! Progeszteron! = Utrogestan vagy Duphaston! Én is azt kaptam. 3 nap után eltünt a barnázás. Az első trimeszteres vetélések több, mint 50%-át a progeszteronhiány okozza. Iratsd fel másik dokival! Addig menj, amíg valaki fel nem írja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!