40+3 hetes vagyok, ma hasmenésem volt, jelezheti ez a szülsé közeledtét? (Korábban hallottam erről! )
Szia!
Én délelőtt voltam vizsgálaton. Ebédre zöldbabfőzeléket ettem:) Délután kicsit tekeregtek a beleim, puffadtam. Elmentem egy nagyot sétálni. Mikor visszaértem, akkor egy nagy hasmenés. Gondoltam, nem kellett volna megenni a babot. Este felé megint jött egy hasmenés, és elment a nyákdugó. A Hasam "görcsölgetett", de még mindig jobban hasonlított egy hasmenős gyomorrontásra. Azért ekkor már gyanakodtam, kezdtem feszült lenni. Tíz körül gondoltam lefekszem. Ahogy vízszintesbe értem jött egy nagy fájás. Na azt már felismertem egyértelműen:). Hamar elmúlt, majd ülve semmi. Fél óra múlva ismét ledőltem, akkor megint jött egy. Majd egyre rövidült köztök az idő. Hajnal 2-re mentünk a szülőszobára, 5-re meglett a lányom.
Én is 40+3 voltam akkor.
Továbbra sincs meg a baba ... Ma ismét nem is egyszer éreztem azt, hogy menni fog a hasam de csak hígabb volt a székletem ... Továbbra sincs fájásom, voltam bent reggel amnión a doki azt mondta a méhszáj továbbra is 2111 és annyit tett még hozzá, hogy 1 ujja éppen, hogy bemegy ... Meg, hogy nagyon magasan van még. De olyan fájdalmas volt most a vizsgálat, hogy kint elsírtam magam ... :( Tehát továbbra is csak várakozom ...
Arra gondoltam én is, meg tanácsolta édesanyám is, hogy talán egy szeretkezés jót tenne csak az a baj, hogy hüvelytabit kell szednem. Semmi komoly bajom nincs, azt hiszem csak vmi enyhe gyulladásom volt, mert a gombatenyésztés negatív lett. Az volt ráírva a papíromra, hogy gennysejtek, sarjadzó gomba negatív ... Már majdnem végigszedtem a klion-t asszem még vagy 2-3 tabletta van de nem merek így lefeküdni a párommal mert mivan ha visszaviszek vmi bacit és utána később ez esetleg gondot okoz ... Pedig adnék egy esélyt a dolognak!
GRATULÁLOK!!!! JÓ BABÁZÁST!!!
Üdv: 1. válaszadó (2gyerkőcös,39hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!