Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40+3 hetes vagyok, ma hasmenés...

40+3 hetes vagyok, ma hasmenésem volt, jelezheti ez a szülsé közeledtét? (Korábban hallottam erről! )

Figyelt kérdés
Sajnos nincsenek fájásaim és mintha amnió után a nyákdugó távozott volna de ebben sem vagyok biztos, mivel első baba és nem nagyon tudom, hogy milyen is az a nyákdugó. A babával minden rendben de tegnap azt mondták még nagyon gyenge a méhszáj. Csak reménykedem, hogy hátha ez esetleg már egy jel lenne! :-)
2011. aug. 26. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én délelőtt voltam vizsgálaton. Ebédre zöldbabfőzeléket ettem:) Délután kicsit tekeregtek a beleim, puffadtam. Elmentem egy nagyot sétálni. Mikor visszaértem, akkor egy nagy hasmenés. Gondoltam, nem kellett volna megenni a babot. Este felé megint jött egy hasmenés, és elment a nyákdugó. A Hasam "görcsölgetett", de még mindig jobban hasonlított egy hasmenős gyomorrontásra. Azért ekkor már gyanakodtam, kezdtem feszült lenni. Tíz körül gondoltam lefekszem. Ahogy vízszintesbe értem jött egy nagy fájás. Na azt már felismertem egyértelműen:). Hamar elmúlt, majd ülve semmi. Fél óra múlva ismét ledőltem, akkor megint jött egy. Majd egyre rövidült köztök az idő. Hajnal 2-re mentünk a szülőszobára, 5-re meglett a lányom.

Én is 40+3 voltam akkor.

2011. aug. 26. 17:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Bár velem is így történne! De most is olyan kis aktív! :-) Persze én ennek nagyon örülök, mert addig jó amíg érzem mozogni, csak azt mondják, hogy amikor kifelé készülődnek akkor már kicsit passzívabbak. Neked mennyire volt aktív a babád a születése előtt? A méhszájaddal mi volt a helyzet? Nekem 2110-es most de egyébként világ életemben 2100-at írtak minden egyes vizsgálat során az eredményekhez. (pl. rákszűrésnél) Olyan sok rosszat olvastam a kézzel való tágításról pl. abban az esetben ha valaki nem tágul, hogy teljesen beparáztam tőle, ezért is félek most már attól, hogy nem indul meg magától. :-) De ez csak egy dolog amiről olvasgattam a napokban ... Szerintem jobb az ha Ő indul meg magától! :-)
2011. aug. 26. 18:11
 13/20 A kérdező kommentje:
A másik problémám pedig, hogy mivel nekem még soha sem volt, fogalmam sincs milyen a fájás ... Egy pár nappal ezelőtt nagyon megfájdult a pocim, de annyira, hogy mozdulni sem bírtam csak feküdtem, egy helyben, mozdulatlanul és néztem magam elé ... Hoztam fel magamnak egy kis gyümölcsöt plusz filmet akartam nézni de ahogy lefeküdtem úgy elkezdett fájni a hasam, hogy hozzá sem nyúltam a gyümölcshöz és a filmet sem volt már kedvem nézni. Aztán egy jó negyed óra után elmúlt és akkor már inkább azt éreztem, hogy a beleim csavarognak ... De az is hamar elmúlt. Azóta semmi ilyesmi.
2011. aug. 26. 18:14
 14/20 anonim ***** válasza:
szia, egyértelműen mensigörcsökhöz hasonlít a fájás. tényleg! Apával aktivizáljátok magatokat estére..hátha :-)
2011. aug. 26. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
lehet, hogy meg van baba???? majd írd meg!
2011. aug. 27. 15:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Továbbra sincs meg a baba ... Ma ismét nem is egyszer éreztem azt, hogy menni fog a hasam de csak hígabb volt a székletem ... Továbbra sincs fájásom, voltam bent reggel amnión a doki azt mondta a méhszáj továbbra is 2111 és annyit tett még hozzá, hogy 1 ujja éppen, hogy bemegy ... Meg, hogy nagyon magasan van még. De olyan fájdalmas volt most a vizsgálat, hogy kint elsírtam magam ... :( Tehát továbbra is csak várakozom ...

Arra gondoltam én is, meg tanácsolta édesanyám is, hogy talán egy szeretkezés jót tenne csak az a baj, hogy hüvelytabit kell szednem. Semmi komoly bajom nincs, azt hiszem csak vmi enyhe gyulladásom volt, mert a gombatenyésztés negatív lett. Az volt ráírva a papíromra, hogy gennysejtek, sarjadzó gomba negatív ... Már majdnem végigszedtem a klion-t asszem még vagy 2-3 tabletta van de nem merek így lefeküdni a párommal mert mivan ha visszaviszek vmi bacit és utána később ez esetleg gondot okoz ... Pedig adnék egy esélyt a dolognak!

2011. aug. 27. 18:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Szeptember elsején megszületett a kislányom, 3550 grammal és 53 centivel. Indításos szülés volt, másodjára hatott a zselé. Császármetszés lett a vége mert a Kisbabám feje nem illeszkedett be! Gondoltam megírom! :-)
2011. szept. 7. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!!!! JÓ BABÁZÁST!!!

Üdv: 1. válaszadó (2gyerkőcös,39hkm)

2011. szept. 7. 18:37
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sosem gondoltam volna, hogy ez ekkora csoda, szavakba sem tudom önteni! Még csak 20 éves vagyok, igaz de már többször is elsírtam magam örömömben, hihetetlen ez az érzés és boldog vagyok, hogy megadatott nekem! :-) Imádom a kislányom, aki egy tüneményes Baba! Minden kismamának, anyukának jó egészséget és boldog babavárást/babázást kívánok! :-)
2011. szept. 7. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is gartulálok Nektek! Jó babázást!:-)
2011. szept. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!