Szülés után visszaáll a csipőméretem?
Nekem leesnek a lány nadrágjaim is...
Sőt a kicsi 3-4hónapos volt, amikor vásároltam csípő nadrágot, van olyan amit csak átmostam, és kifogytam belőle 7hónapos a szentem. És övvel sem lehet hordani:S
Azt hittem állandó marad a 38as ruhaméret két gyerek után, és megint ott tartok, hogy derék-csípő 34/36 viszont a lépéshossza 40es nemártana:(
Amúgy ha veszel bandázst akkor azokat is tudod hordani. Ha szerencsés vagy a szülés után újra jók lesznek idővel.
A végére meg 2kismamanaci nem árt.
Lehet, hogy az eredeti méretére nem fog visszamenni, de nem is marad olyan, mint szülésnél. Viszont idő kell neki, eleinte biztos, hogy be kell ruháznod 1-2 nagyobb méretre.
Én vékony alkat vagyok, és nekem is nagyon sokat szélesedett a csípőm, 23 hetesen nekem is már csak max a tréningalsók jöttek fel, míg a barátnőm még tudta hordani akkor a farmerjait is, de ő eleve szélesebb volt. Szóval szülés után vennem kellett pár új ruhát, de nem vettem sokat, bíztam abban, hogy előbb utóbb a régiek is jók lesznek újra. Így is lett, lefogytam a felszedett kg-okat is, és simán jók rám, egyáltalán nem szorítanak. Végül is csak 1 cm-rel lett szélesebb, mint volt. Ez nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!