Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szüléshez közel járó kismamák,...

Szüléshez közel járó kismamák, nektek is érzéketlen a bőrötök a pocakon a köldök körül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, főleg hogy a megerősödött szőrszálakat csipesszel szedem ki és most a vége felé egyáltalán nem fáj, nem is érzem, az elején sírni tudtam volna annyira érzékeny volt a bőröm:D
2009. ápr. 17. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen nekem is érzékeny a köldöknél már ki is fordult.

37 hetes kismama

2009. ápr. 17. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Igen nekem is!kb 1 tenyérnyi méreten,és van,hogy a combomon is érzéketlenné válik.Leginkább vasalás közben szoktam érezni!
2009. ápr. 17. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem annyira érzéketlen, hogy ha az ujjammal simizem sem érzek semmit.
2009. ápr. 17. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én még vakarhatom is gyengéden azt sem érzem!
2009. ápr. 17. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán még visszanéz ide valaki..akinek érzéketlen volt a köldöke alatti bőr...ez azt jelenti hogy szétnyílt a kötőszövet? A bőröm ott egy 4 centis függőleges sávban világosabb is.... Nem stria! Mi a fene lehet ez?! Ötletek esetleg?
2015. aug. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!